This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A képviselőnek jár, hogy a sétálóutcán parkolhasson, ha hugyoznia kell

Illustration for article titled A képviselőnek jár, hogy a sétálóutcán parkolhasson, ha hugyoznia kell

A Jobbik kaposvári önkormányzati képviselője, Takács Richárd maga dicsekedett el azza, hogy feljelentette az őt vegzáló közterületeseket, hiszen joga van parkolnia a lakása előtt, ami történetesen egy sétálóutcán található.

Advertisement

A KaposvárMost nevű újság cikksorozata jellemző politikusi arroganciát mutat be: Takács Richárd a Mustangjával évek óta szabálytalanul parkol a díszburkolaton, és még ő tett feljelentést a közteresek ellen, amit ki is tett a Facebookjára. Ebben arra hivatkozott, hogy csak egy iratért rohant haza, és azért, hogy könnyítsen magán, és egyébként is engedélye van.

Az újság szerint azonban Takácsnak nincs engedélye, és nem parkolhat a Fő utcán. Valakinek eléggé szúrhatja a szemét a jobbikos politikus, hiszen egy vitriolos posztban már a fideszes Spíler infó is nekiesett, amely azt is tudni véli, hogy Takács Richárd egy jól menő helyi ügyvéd (és egyben a Rákóczi FC focicsapat korábbi tulajdonosa) fia. Mondjuk ez a sétálóutcán parkolás tényleg elég nagy suttyóság, de ennél komolyabb ügyekre is szüksége lesz a kormánypárti médiának, ha meg akarják állítani a Jobbik népszerűségének emelkedését.

Advertisement

Takács Richárd mellesleg Szanyi Tibor régi ellenfele is, hiszen az emlékezetes Rikárdó-ügyben az MSZP-s politikus azt írta januárban a Facebookon Takácsnak:

„Kedves Richárd! Rikárdó alighanem szeretetben született, bár nagyon sajnálom, ha anyádat megerőszakolta halott apád, akitől a lányod van”

Advertisement

Fotó: KaposvárMost

Share This Story

Get our newsletter