This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A KDNP-tól lopta a Coca-Cola az "új" kampányát

Illustration for article titled A KDNP-tól lopta a Coca-Cola az új kampányát

Azzal villog a Coca-Cola, hogy az elmúlt 125 évben nem változtattak akkorát a termékük külsején, mint azzal, hogy neveket írtak föl a palackokra. Trészi azonban leleplezte a lusta kreatívokat. Ezt is Rétvári Bencének kellett kitalálnia helyettük!

Advertisement
Illustration for article titled A KDNP-tól lopta a Coca-Cola az új kampányát

Már minden ötletet kitaláltak egyszer - szoktak védekezni a nyúláson kapott reklámosok. Hát most vacillálhatnak, hogy Szent Antalnak vagy földi helytartójának, Rétvári Bence KDNP-alelnöknek fizessenek bánatpénzt. Az áramvonalas parlamenti államtitkár már 2010 tavaszán névvel ellátott kólával kampányolt, és láthatjuk, mi lett a vége. Nem is csoda, ha a Coca-Cola is fel szeretetett volna ülni erre a vonatra! Álltólag úgy van, hogy ha az ember megiszik háromnál több Rétvári-kólát, megjelenik neki Harrach Péter szelleme, és titokzatos dolgokat motyog férfi és nő viszonyáról, míg az ember álomba nem zuhan, és el nem felejti az egészet.

Share This Story

Get our newsletter