Remek lev√©lben toboroz √∂nk√©nteseket Vuitton-Blikk Antal a v√°laszt√°sokra. Egy az egyben Orb√°n b√©kemenetes zsebt√°bornoki besz√©d√©t ism√©tli. √Čs adatb√°zis√©p√≠t√©sbe is kezd egy√ļttal.

Levelet √≠rt Rog√°n Antal polg√°rmester-k√©pviselŇĎjel√∂lt a v√°laszt√≥k√∂rzete Fidesz-szimpatiz√°nsainak. Nagy √∂r√∂m, hogy a √ļjra van megszem√©lyes√≠tett ellens√©ge a magyaroknak, pont √ļgy, ahogy m√°s korszakokban volt a Moh√≥ Zsid√≥ meg a K√∂v√©r Szivaroz√≥ Aljas Kapitalista. SŇĎt, mivel a XXI. sz√°zadban vagyunk, m√°r h√°rom, rajzfilmb√≥l szalajtott ellens√©g√ľnk is van, n√©v szerint, Rog√°n szavaival, a Kapzsi Bank√°rok, a Telhetetlen Multik √©s a Br√ľsszeli B√ľrokrat√°k. Rog√°n ŇĎket nevezi meg az egy√©bk√©nt gyenge ellenz√©k m√∂g√∂tt √°ll√≥ t√°mogat√≥kk√©nt a V√°ros Sz√≠ve blog √°ltal nyilv√°noss√°gra hozott toborz√≥ level√©ben. Azt mondja, az√©rt kell be√°llni a kamp√°nyhadseregbe, mert b√°r a Fidesz vezet, az ellenfelei "semmilyen eszk√∂ztŇĎl, csal√°st√≥l hamis√≠t√°st√≥l, durvas√°gt√≥l nem riadnak vissza, hogy a bankok, √©s k√ľlf√∂ldi p√©nz√ľgyi k√∂r√∂k √©rdekeit √©rv√©nyes√≠ts√©k."

A lev√©len j√≥l l√°tszik, hogy a Fidesznek pont ugyanaz a kommunik√°ci√≥s strat√©gi√°ja, ahogy a Barcelona klubmodellje fel√©p√ľl. Vagyis amit a nagycsapat j√°tszik, egy az egyben ugyanaz a taktika megy a kicsikn√©l is, p√°r √©ves kort√≥l, v√©gig az √∂ssze koroszt√°lyos csapaton. Vuitt√≥ni ebben a lev√©lben gyakorlatilag a HŇĎs√∂k ter√©n elmondott Orb√°n-besz√©d √∂sszefoglal√≥j√°t √≠rta meg a talpasainak.

A lev√©l specialit√°sa m√©gsem ez, hanem az a multi level marketing m√≥dszer, amivel bŇĎv√≠teni akarja a Kubatov-list√°t: arra k√©r minden aktivist√°t, hogy n√©vvel, c√≠mmel, telefonsz√°mmal √©s emaillel aj√°nljanak 2-2 embert, aki szerint√ľk alkalmas lenne aktivist√°nak. Vagyis √ļgy ker√ľlnek be mit sem sejtŇĎ emberek adatai a Fidesz adatb√°zis√°ba, √ļgy fognak leveleket, telefonh√≠v√°sokat kapni, hogy ŇĎk ahhoz semmilyen form√°ban nem j√°rultak hozz√°.