A kaposv√°ri sajt√≥nak eljuttatott anyagban Mih√°ldinecz G√°bor a her√©ket is le√≠g√©ri a visszaesŇĎ erŇĎszaktevŇĎkrŇĎl.

A Jobbik kaposv√°ri k√©pviselŇĎjel√∂ltje, az eddig Ifj√ļs√°gi tagozatos Mih√°ldinecz G√°bor elk√ľld√∂tt egy k√∂zlem√©nyt a Kapos Pontnak, amiben azt r√©szletezi, hogy mit v√°llal a p√°rt azoknak, akik r√°juk szavaznak. Az elm√ļlt 24 √©vez√©s meg a Bajnaiz√°s annyira nem k√ľl√∂n√∂sen izgalmas t√©ma, √©n f√©l√°lmomb√≥l felkelve is ki tudn√°m tal√°lni, hogyan is lib√°znak a magyar sz√©lsŇĎjobbosok, pedig nekem a politika annyit jelent, hogy n√©gy√©vente levonatozok egy vid√©ki k√∂z√©piskol√°ba szavazni.

Nem sokkal, √©rdekesebb az, amikor minden komment√°r n√©lk√ľl Mih√°ldinecz fogja mag√°t √©s ilyen bomb√°kat robbant a Jobbik c√©ljair√≥l:

K√©miai kasztr√°l√°s a nemi erŇĎszakot elk√∂vetŇĎk eset√©ben

Hal√°lb√ľntet√©s a legs√ļlyosabb gyilkoss√°gok eset√©ben

Cig√°ny k√©rd√©s rendez√©se: √©rpataki modell‚Ķ Szerint√ľnk nem az emberi jogok az elsŇĎk, hanem az emberi k√∂telezetts√©gek, k√∂teless√©gek: emberi jogai annak vannak, aki ember m√≥dj√°ra tud viselkedni!

...orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎk esetleges kettŇĎs √°llampolg√°rs√°g√°nak nyilv√°noss√°gra hoz√°sa

Advertisement

HŇĪha. √Čn azt hittem, hogy a k√©miai kasztr√°ci√≥ √ľgy√©t 2010-ben elfelejtett√©k, amikor a jobbikos javaslatot nem t√°rgyalta az orsz√°gggyŇĪl√©s. A hal√°lb√ľntet√©s t√©m√°ja id√©n szeptemberben is elŇĎj√∂tt a p√°rt kommunik√°ci√≥j√°ban, a cig√°nyk√©rd√©sre rendez√©s√©re nekem √Črpatak mint p√©lda az √∂r√∂k√∂s bruhahaa lesz. Hogy azoknak vannak-e emberi jogai, akik ember m√≥dj√°ra tudnak viselkedni, h√°t nem tudom, k√©rdezz√ľk meg a r√©szegen asszonyt verŇĎ Balogh J√≥zsefet, a kettŇĎs √°llampolg√°rs√°g feszeget√©se meg m√°r megint egy k√≥dolt √ľzenet arra, hogy ki kelle m√°r paterolni az orsz√°gh√°zb√≥l a zsid√≥kat.

Mih√°ldinecz - aki egy√©bk√©nt a Facebook-profilja szerint ugyanannyira rajong a szerepj√°t√©kok√©rt, mint Sz√©kelyf√∂ld auton√≥mi√°j√°√©rt - kicsit olyan, mintha elment volna mellette a p√°rtj√°nak kommunik√°ci√≥s gyorsvonata √©s m√©g mindig az √©vekkel ezelŇĎtti, az√≥ta m√°r elbukott dolgokat szajk√≥zn√°.

Advertisement

[Kapos Pont]

Fotó: Facebook