This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Jurassic World úgy is zseniális, ha nem látod a vásznat

Illustration for article titled A Jurassic World úgy is zseniális, ha nem látod a vásznat

Ez bevallottan olyan kritika, aminek az írója nem látta filmet. Csakhogy ez ezúttal nem hiba, hanem éppen a lényeg.

Advertisement

Szülős-gyerekes osztálykiránduláson jártam Csopakon, ahol többek között van egy eldugott, aranyos kertmozi is. Kiderült, hogy pont a Jurassic Worldöt adják, így a gyerekek nagy része elrohant kilencre mozizini.

Hú, de mentem volna én is, majd megvesztem, hogy láthassam, de hát nekem a felnőttekkel kellett fröccsöznöm. A mozi olyan száz méterre lehetett a telektől, ahol részegeskedtünk, közben magas fák voltak, így látni nem láttam semmit, viszont elég jól hallottam, főleg a zajsávot és az üvöltéseket. Így derülhetett ki, hogy a Jurassic World annyira jó film, hogy hangjátéknak is élvezetes. Remekül építette fel a feszültséget, mesterien adagolta az izgalmat és a fellélegzést, a ritmus egyre gyorsult, aztán jött a katarzis.

Advertisement

Ez volt minden túlzás nélkül életem legjobb dinoszauruszos hangjátéka, ezek alapján tényleg el sem merem képzelni, milyen rohadt jó lehet, ha képet is adnak hozzá.

Share This Story

Get our newsletter