A jövő év legígéretesebb filmje a Backstreet Boys és az N'Sync közös zombiwesternje

Illustration for article titled A jövő év legígéretesebb filmje a Backstreet Boys és az NSync közös zombiwesternje

Még akkor is, ha Justin Timberlake sajnos nem vesz részt a projektben, de film nélküle is lesz.

Advertisement

A késő kilencvenes évek és az ezredforduló két legnépszerűbb fiúcsapatának negyven felé közelítő tagjai egy “zombiwestern futurisztikus horrorfilmen” dolgoznak. Annyit lehet egyelőre tudni, hogy a forgatókönyvíró Nick Carter (a szőke kiscsávó a Backstreet Boysból), és ő lesz az egyik főszereplő is.

Advertisement

Rajta kívül szó van két egykori kollégája, A.J. MacLean és Howie Dorough, illetve az N’Sync-veterán Joey Fatone szerepléséről is, sőt, Carter szeretné megnyerni a projektnek minden boyband ősatyja, a New Kids On The Block tagját, Jordan Knightot is.

A film producere ugyanaz lesz, aki a Sharknado című kultikus trash horrort is jegyezte, és zenés betéteket is terveznek, és főleg olyan színészek alakítják a főbb szerepeket, akiknek nincs túl sok filmes tapasztalatuk, így szerepel majd Chloe Lattanzi, Olivia Newton-John lánya is, aki utoljára még kamaszkorában szerepelt egy tévéfilmben.

Advertisement

A sztori ezek után már nem is lényeges, de valami posztapokaliptikus marhaságra kell felkészülni, amely az első alkotás lesz, melyben a két egykori rivális fiúcsapat is képviselteti magát valamilyen szinten.

Advertisement

(via Rolling Stone, Sofeminine)

Share This Story

Get our newsletter