Papcsák Ferenc a legkirályabb vereségelemző, itt a nap jobboldali hülyevideója!

Ha nem is lehet ikercsillag Kálmán Olga poszt-választási ámokfutásával, fantasztikus videót tett le az asztalra a zuglói kerületi tévé és Papcsák "Luxusvécé a Dupla Pakolóhely Fölött" Ferenc, a nagyon kevés olyan fideszes egyéni képviselőjelölt egyike, akit elvertek, mint a kétfenekű dobot. (A videó ebben az Index-cikkben nézhető meg.)

Advertisement

A videó eleve igen szokatlan interjúhelyzetben készült amennyiben a kerületi szolgamédia élő mikrofoállványa egy megkerülhetetlenül kínos témában volt kénytelen beszélgetni a kenyéradó gazdájával. A Főnököt, aki Zugló polgámestere, ugyanis jól elfenekelte a körzet MSZP-s jelöltje, aki ráadásul különösen sötét figura, aki a vasi MSZP fiktív tagszervezetek miatt kitört botrányában együtt kavart az Önbevallása Szerint Análisan Megerőszakolt Fibiszessel.

Szóval kikapott a Főnök, de valahogy beszélni kell róla. És Papcsák Ferenc beszél. Jó sokat, csakúgy ömlik a szó belőle. Először is felvázolja a Háború állását, bedobva a köztudatba a saját maga által kitalált politiko-harcászati kifejezést, a Vörös Félholdat, ami az ellenzékre szavazó budapesti választókörzetek övezetét jelenti a Hungária korúton belül. Az ő körzete belenyúlik ebbe, kész mázli, hogy fel nem falták a vörösök. A vereségének az oka a Ron Werberi-i technológiára alapozott gyűlöletkampány, mivel a gyűlöletpolitika Zuglóban sajna teret nyert.

Advertisement

"Vajon mit rontottunk el?" - teszi föl magának Papcsák azt a kérdést, amit Mesterházy Attila például nem. A válasz, bár nem ezekkel a szavakkal kimondva, de az, hogy semmit. Nem Papcsák a hibás, "ez egy közpolitikai hangulat volt", a zuglóiak úgy döntöttek, hogy kormányváltást akarnak, "bár ezt én furcsának tartom".

Ekkor jön a legjobb rész, amikor Papcsák sorra veszi, hogy milyen fantasztikusan jó fideszes jelöltek kaptak ki rajta kívül a Vörös Félholdon belülre eső körzetükben.

Advertisement

Rónaszékinét annak ellenére megverte egy "Oláh Lajos nevű ember", hogy Rónaszékiné hét gyereket szült, hogy Oláh Moszkvában élt egykor! A baloldali férfipolitkusok klasszikus hibája, hogy feltűnően kevés gyereket szülnek. Ezt elemezze ki a Placenták Török Gábora! Ha nem ilyen szolgariporter ül ott, megkérdezhette volna, hogy nyerhet-e legközelebb Rónaszékiné, ha nyílt színen hozza világra a nyolcadikat. Na de mi van akkor, ha Oláh Lajos erre duzzadt férficsöcsökkel és álterhességgel vág vissza? Ez nem derül ki sajnos.

Németh Szilárd rezsibiztos-polgármesternek sem durrant be eléggé a méhe, ő is kikapott, megmagyarázhatatlanul, pedig szinte egész életét arra áldozta, hogy Csepelt rendbe tegye. És elhangzik a klasszikus szónoki kérdés:

HollĂłsi Antallal mi baja lehet a kispestieknek?

Az interjú további részében Papcsák nem érti, hogy demokráciában akár emberek tízezrei is olyan pártra szavaztak, amelyikre Papcsák nem szavazott volna. Erre a "döbbenetes" kifejezést használja. A dolog annyira döbbenetes, hogy miatta át kell értékelnünk az életünket. Remélem, a konklúzió nem a másra történő szavazás rendeleti betiltása lesz, a kérdés egyelőre nyitott.

Advertisement

Papcsák még elpanaszolja, hogy "az én ellenfelemnek is szép autója van, nem számított", kettősmércézik egy jót, amiért Bolgárúr nem mondta be, hogy szocialista ellenfelét egy nyíltan antiszemita repper is támogatta - ez így van amúgy - és lassan vége a dalnak.

Már csak az ilyen jelenetek miatt is érdemes négyévente szavazni!

(via index)