This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jobbik-videósnak állt a Hír Tv Célpontjának volt vezetője

Illustration for article titled Jobbik-videósnak állt a Hír Tv Célpontjának volt vezetője

Kisberk Szabolcs a Jobbik N1Tv nevű Youtube-csatornájához igazolt.

Volt, aki a jelek szerint már az elemzők többségénél korábban bízott a Jobbik győzelmében. A Simicska Lajos gecizős kirohanása után kiváró, majd pár héttel később közösen felmondó Célpont-stáb vezetőjéről sokan hitték azt, hogy az ellen-Hír Tv-nek szánt, megújult M1-hez fog igazolni. Különösen azután, hogy egy olyan, híressé vált videóval jelentették be a távozásukat, ami az Orbán. Viktor. Nem. Geci. szavakkal-mondatokkal zárult.

Hát nem így lett, Kisberk a jobbik párttévésének állt. De Magyarországban az is csodálatos, hogy hősünk erről mit nyilatkozott az Alfahírnek:

– Kezdjük azzal, amiről mindenki cikkezni fog: Fidesz után Jobbik?

– Mindig próbáltam független újságíróként dolgozni, nem pedig pártmegrendeléseket teljesíteni. Amíg ezt hagyták a Hír Tv-nél addig ott voltam, és most úgy érzem, hogy az N1TV-nél a helyem. Tudom, hogy sokakat érdekel az a kérdés, hogy Fidesz vagy a Jobbik, de számomra nem ez volt a szempont, hanem hogy szakmai munkát végezhessek. Úgy ítéltem meg, hogy itt dolgozhatok a legszabadabban.

Advertisement

Érdekes kérdés, mi szükség a szavakra a kommunikációban, ha ennyire nem jelentenek semmit.

Share This Story

Get our newsletter