Illustration for article titled A Jobbik nem is cuki, csak úgy tesz, hogy szeressék őt a nagymamák!

Sneider Tamás, a párt egyik vezéralakja – mellesleg a parlament alelnöke – egy szekszárdi gyűlésen mesélt arról még ősszel, hogy nem a Jobbik változott, hanem a kommunikáció.

Advertisement

A rendezvényről a Vigyázó blog számolt be néhány nappal ezelőtt, és most a Hír24 vette észre helyettünk is a cuccot. A Vigyázónak van egy érdekes hangfelvétele is, amin Sneider Orbán Viktorról is beszél, mondván, ő maga sem akarta elhinni sokáig, hogy a Miniszterelnök Úr cigány, de most már tudja, mi a dörgés, hiszen az anyja az. Még szerencse, hogy utána kiderül, nem is Orbán anyja a nagyobbik baj – hiába cigány –, hanem az apja, hiába magyar!

Advertisement

Szó esik még – nem is kevés – Sneider személyi titkáráról, Dér Zsoltról, aki áttért muzulmán hitre. Ez nem gond, sokkal jobb egy muzulmán, mint egy zsidó. Dér egyébként betyársereges – írja a Vigyázó – és délszláv veterán is. Azért ment oda, hogy ölhessen, tapsoljuk meg. Sneider megerősíti, hogy stratégiai szövetség van a Jobbik és a Betyársereg között – ezt Vona Gábor pártelnök korábban tagadta –, és ennek kapcsán jön elő, hogy a cukiságkampány csak kampány. Úgy is mondhatnánk tehát, a cukiság ugyanaz, mint Fidesznél a GFG-i értelemben vett polgári Magyarország: azért kell, hogy ne ijedjenek meg a nagymamák.

Advertisement

Meg a kutyusok és a gazdik!

Share This Story

Get our newsletter