This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Jobbik NEM helyesírásnáci, Triaonra emlékeztek

Illustration for article titled A Jobbik NEM helyesírásnáci, Triaonra emlékeztek

Hogy ne legyen annyira keserű a Nemzeti Összetartozás Napja, egy tortát is felvágtak a Jobbik segesdi megemlékezésének végén. A tortán Magyarország eleve úgy nézett ki, mint egy kipás zsidó, akinek here nőtt az állára. És maradt rajta egy elütés is.

Advertisement

Én igazán megértem a Jobbik cukrászát, jómagam is minden sorban vétek egy-két elütést. De ez a torta - talán a szinte elviselhetetlen fájdalom miatt - elég csáléra sikeredett. Szegény Nagy-Magyarország eleve elcsúszott Nyugat felé, így Horvát-Szlavónország kis farkincává korcsosult. És az sem bizonyult egyértelmúen jó ötletnek, hogy - talán mert már látszott, hogy a szöveg messze nem fog kiférni - a cukrászművész egy hereszerű tarsolyt biggyesztett a balkáni határőrvidék alá. Szegény Nagy-Magyarország, ami normál esetben úgy néz ki, mint egy táplálkozásra kész, Kelet felé úszó kapitális dévérkeszeg, így átalakult egy Ukrajnát gyanakodva szaglászó, kipás, nagyorrú zsidó férfivé. Én simán kiegyeznék ilyesmivel, de lehetséges, hogy a Jobbik nem pont ezt az üzenetet szerette volna közvetíteni.

[via belvaros.blogspot.com]

Share This Story

Get our newsletter