Párjára talált pofátlanságban és hülyeségben a Helyi Téma: itt a Hazai Pálya, egy közéleti lapnak álcázott nyugdíjasharagító, egy tizenhat oldalas szélsőjobber ajzószer.

Negyed kiló levélszemét közül dugta ki szomorkás fejét Vona Gábor. Új pártlap készül a Helyi Téma trónjára törni. Hazai Pálya a neve, és betekintést nyújt a sötét, dohos szobákban puffogó, valamint az ebéd közben cigányozó zsebforradalmárok elméjébe.

A lap felelős kiadója Vona Gábor, főszerkesztője pedig a Jobbik sajtófőnöke - a korábban Magyar Nemzetes és Magyar Hírlapos Pál Gábor. Az újság közel 3.500 lájkolóval rendelkező Facebook oldala szerint a "képekkel gazdagon illusztrált közéleti lap" 2 millió példányban jut el az emberekhez. Nem bírtam megállni, hogy ne olvassam végig. Lássuk mit üzen a Jobbik, kétmillió embernek.

LIBERÁLIS DÖGVÉSZ

Advertisement

Minden liberális buzi, és a gyerekeid is azok lesznek tőlük.

CIGÁNYOK I.

Advertisement

Nem elég, hogy az állam odaszórja a pénzünket a cigányoknak, még mellénk is költöztetik őket. Sneider Tamás jobbikos képviselő inkább munkahelyekkel zárkóztatná fel őket, nem lakhatással.

CIGÁNYOK II.

Advertisement

És akkor még verekedni is megtanítjuk őket?! Basszameg már.

ZSIDÓK

Advertisement

Történelemórákon ezentúl csak zsidókról lesz szó. Ühüm, semmi más. Csak zsidók.

HUMOR

Advertisement

Na jó, azt már én sem értem, hogy Batmannel mi a baj.

SZEMÉT NYUGAT

Advertisement

Nem elég, hogy Erdélyből vámpírtanyát csináltak, most Attilából is zombi lesz? Mi lesz a következő? A kenyér?!

A Hazai pálya valóban gazdagon illusztrált és olvasmányos. A Helyi Téma és a Hazai pálya után már csak egy baloldali propaganda lapra vágyom. Az a baj, hogy rögtön jönne három különböző, miközben - legyünk őszinték - már ez a most létező két vicclap is sok.