Mond még valamit az, hogy Ice Bucket Challenge? Ha igen, akkor nagyot fogtok nevetni a férfin, akit ez a hülyeség buktatott le és juttatott börtönbe.

Az angliai Surrey megyében élő Andrew O’Clee 2008-ban vette feleségül Michelle-t, de ez nem volt elég neki, ezért három évvel később elvett egy másik nőt, Philippát, hamisított papírok segítségével. Mindeközben a 36 éves férfi első felesége terhes lett, O’Clee pedig azt hazudta, azért tűnik el hosszabb időkre, mert tanúvédelmi program keretében egy biztonságos, titkos helyre kellett költöznie. Még a gyerekük születésére is csak ötórás késéssel ért oda.

O’Clee végül úgy bukott le tavaly, hog a második feleségével együtt tették ki a Facebookra a jegesvödrös kihívásos videóját (tudjátok, amikor emberek öntötték le magukat vízzel), úgy, mint “Andrew bácsi és Philippa néni”. A videót pedig az első felesége észrevette, majd feljelentette a csaló férfit, aki most nyolc hónap börtönt kapott bigámiáért.

“Másfél éven keresztül éltünk így” – mondta most Michelle. “Amikor szültem, öt órát késett, aztán megjelent, elvágta a köldökzsinórt, majd azt mondta, hogy mennie kell, mert a rendőrök várják, hogy visszakísérjék a védett házba.” Philippa viszont kitart O’Clee mellett: “Ettől még mindig ő a férjem.”

Advertisement

(via Daily Mail)