This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Hungaroplakát odaadta az indexes újságíró levelét a Kurucinfónak

Illustration for article titled A Hungaroplakát odaadta az indexes újságíró levelét a Kurucinfónak

Példátlan, Magyarországon is kivételes féregséget követett el valaki a Hungaroplakáttól. Egy nekik írt levelet kiadott a náciknak, az indexes Dezső Andrásra uszítva a rasszista söpredéket.

Advertisement

Én mégcsak hallani sem hallottam hasonló esetről. Az Index újságírója levélben kereste meg a Hungaroplakátot abban az ügyben, hogy a Budaörsi út egyik házán, a cég egyik plakáthelyén a Kuruc.info náci weboldal hirdetését vette észre. A vállalat nyugtázta a levelet, válaszolt is rá. (A témában ma ezt és ezt a cikket közölte az Index. A második arról szól, hogy a dolog kipattanása után a cég most leszedi a plakátot.)

Majd ma este fél hétkor megjelent egy szokásos, Dezső Andrást zsidózó cikk a Kurucinfón, benne a teljes, Dezső által a Hungaroplakátnak elküldött levéllel. Ez nem kerülhetett hozzájuk máshonnan, mint a cégtől.

Advertisement

Megkerestem Dezső Andrást, aki megerősítette, hogy a levelet kizárólag a Hungaroplakátnak küldte el.

A nácizmus nem balos vagy jobbos téma, de azért vicces, hogy a Hungaroplakát MSZP-közeli cégként van elkönyvelve.

Advertisement

Én már jó kérges vagyok, hír ritkán tud felháborítani, de most nagyon dühös vagyok. Ilyen gerintelen, aljas viselkedést ritkán látni. Nem is értem, mit gondolt az a hungaroplakátos, aki kiadta a magánlevelet.

Share This Story

Get our newsletter