Példátlan, Magyarországon is kivételes féregséget követett el valaki a Hungaroplakáttól. Egy nekik írt levelet kiadott a náciknak, az indexes Dezső Andrásra uszítva a rasszista söpredéket.

Én mégcsak hallani sem hallottam hasonló esetről. Az Index újságírója levélben kereste meg a Hungaroplakátot abban az ügyben, hogy a Budaörsi út egyik házán, a cég egyik plakáthelyén a Kuruc.info náci weboldal hirdetését vette észre. A vállalat nyugtázta a levelet, válaszolt is rá. (A témában ma ezt és ezt a cikket közölte az Index. A második arról szól, hogy a dolog kipattanása után a cég most leszedi a plakátot.)

Advertisement

Majd ma este fél hétkor megjelent egy szokásos, Dezső Andrást zsidózó cikk a Kurucinfón, benne a teljes, Dezső által a Hungaroplakátnak elküldött levéllel. Ez nem kerülhetett hozzájuk máshonnan, mint a cégtől.

Megkerestem Dezső Andrást, aki megerősítette, hogy a levelet kizárólag a Hungaroplakátnak küldte el.

A nácizmus nem balos vagy jobbos téma, de azért vicces, hogy a Hungaroplakát MSZP-közeli cégként van elkönyvelve.

Én már jó kérges vagyok, hír ritkán tud felháborítani, de most nagyon dühös vagyok. Ilyen gerintelen, aljas viselkedést ritkán látni. Nem is értem, mit gondolt az a hungaroplakátos, aki kiadta a magánlevelet.

Share This Story

Get our newsletter