Kamu volt a Honfoglal√°s 2000 halpedikŇĪr√∂s√∂ket ostoroz√≥ k√∂zlem√©nye

Szilv√°sy Gy√∂rgy most sz√≥lt nek√ľnk, hogy a reggeli, a terjedŇĎ halpedikŇĪr√∂k ellen kirohan√≥ nyilatkozatot nem ŇĎk k√ľldt√©k ki, hanem egy √°l-Honfoglal√°s 2000. A Cink hiteless√©g√©nek √©s t√°rgyilagoss√°g√°nak √©rdek√©ben a teljes level√©t k√∂z√∂lj√ľk:

Tisztelt SzerkesztŇĎs√©g!

Felh√≠vt√°k figyelm√ľnket, hogy a mai napon, a Cink.hu oldalon A holdk√≥ros nemzeti baloldal r√°t√°madt az √°zsiai halpedikŇĪr√∂s√∂kre c√≠mmel, a Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet nev√©ben egy √≠r√°st adtak k√∂zre. T√°j√©koztatjuk √Ėn√∂ket, hogy a megjelent ostobas√°ghoz nincs k√∂z√ľnk, ez nyilv√°n lej√°rat√≥ sz√°nd√©kkal ker√ľlt az olvas√≥k (olvas√≥ik) el√©. Ez, azonban nem tesz j√≥t az egy√©bk√©nt t√°rgyilagos Cinknek, olvas√≥ik az ilyen k√©ptelen √≠r√°soknak nem adnak hitelt.

Javaslom: helyesb√≠tsenek, a Holdk√≥ros‚Ķ c√≠mmel kezdŇĎdŇĎ √≠r√°s nem az eml√≠tett civil szervezettŇĎl sz√°rmazik. √Črdemes megtenni, a Cink hitele √©rdek√©ben.

Tisztelettel: Szilv√°sy Gy√∂rgy Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet

‚ÄčA holdk√≥ros nemzeti baloldal r√°t√°madt az √°zsiai halpedikŇĪr√∂s√∂kre

Ňźr√ľlet! A Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet k√∂zlem√©nyben int: NE ENGEDJ√úNK A HALPEDIKŇįR√ĖS√ĖKNEK - BUDAPEST VIGY√ĀZZ! - PR√ĀGA M√ĀR ELESETT

Az SZDSZ-esbŇĎl lett ex-MI√ČP-es Szilv√°sy Gy√∂rgy √°ltal alap√≠tott Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet lelkes haszn√°l√≥ja az MTI Hyde parkj√°nak, a Orsz√°gos Sajt√≥sszolg√°latnak, ahol b√°rki b√°rmit megjeltethet. Nemr√©g sz√≥√≠tott√°k fel bocs√°natk√©r√©sra a sv√©d nagyk√∂vetet, √ľdv√∂z√∂lt√©k Orb√°n Viktor √©s Ker√©nyi Imre tervezett Magyar Kr√≥nik√°j√°t. Az ŇĎ m√°sik nev√ľk a Nemzet Szoci√°ldemokrat√°k.

√Čs ŇĎk azok is, akik cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a legjobb magyar hozz√°sz√≥l√°st tett√©k az ukr√°n v√°ls√°g alatt, ŇĎk ugyanis a r√°g√≥gumisok hazak√ľld√©s√©vel oldan√°k meg a szitu√°ci√≥t:

A civil szervezet agg√≥dik Magyarorsz√°g, Eur√≥pa j√∂vŇĎje miatt. Amerika tov√°bb nyomul, gyarmatos√≠tja a ma m√©g szabad kelet-eur√≥pai orsz√°got. Ukrajna, vigy√°zz! J√∂n a yankee, hozza a Coca Col√°t, a r√°g√≥gumit, a GMO-t, a szappanopera-kult√ļr√°t, a melegh√°zass√°got, a gender-elm√©letet, bankjait. Ukrajna! Ňźrizd meg eur√≥pai √©rt√©keidet, piacaidat, √∂n√°ll√≥s√°godat, d√ļsan termŇĎ f√∂ldedet. Magyarorsz√°g? Elveszti 46 milli√≥s piac√°t, v√°llalkoz√≥ink befektet√©si lehetŇĎs√©geiket, K√°rp√°taljai honfit√°rsaink munkan√©lk√ľliv√© v√°lnak. Ukr√°nok! Ne hagyj√°tok, hogy az USA, az EU √©s a NATO r√°telepedjen orsz√°gotokra. Ne higgyetek az √≠g√©reteknek! Magyarorsz√°got m√°r megsz√°llt√°k a multik, a bankok, a liber√°lis h√≥d√≠t√≥k. R√°tok is ez v√°r, ha fel√ľlt√∂k az √≠g√©reteknek. R√°g√≥gumisok, menjetek haza! Eur√≥pa az eur√≥paiak√©!

A Honfoglal√°s 2000 Egyes√ľlet jelen k√∂zlem√©ny√©t ‚Äď melyet a Nemzeti Szoci√°ldemokrat√°k is t√°mogatnak ‚Äď megk√ľldte Ukrajna budapesti nagyk√∂vets√©g√©nek.

Advertisement

Ma pedig minderre r√°tettek egy lap√°tta √©s ez√ļttal egy szolg√°ltat√≥szektor-beli √°gazatot k√ľlden√©nek haza:

HONFOLGAL√ĀS 2000 EGYES√úLET: NE ENGEDJ√úNK A HALPEDIKŇįR√ĖS√ĖKNEK - BUDAPEST VIGY√ĀZZ! - PR√ĀGA M√ĀR ELESETT

Civil szervezet√ľnk aggodalommal figyeli a Nemzet√ľnk fŇĎv√°ros√°ban elszaporod√≥, thai massz√°zst √©s halpedikŇĪrt k√≠n√°l√≥ √ľzleteket! Budapest, vigy√°zz! Pr√°ga t√∂rt√©nelmi belv√°ros√°t m√°r ellept√©k a dekadens nyugat turist√°inak olcs√≥ kikapcsol√≥d√°st k√≠n√°l√≥ √ľzletek, az egykor Arany Pr√°ga t√∂rt√©nelmi utc√°inak kirakataiban holland, n√©met, amerikai √©s angol csal√°dok mutogatj√°k l√°bukat, mellyel eltaposni k√≠v√°nj√°k K√∂z√©p-Eur√≥pa orsz√°gait! Ne engedj√ľk, budapestiek! Ne engedj√ľk, hogy egykor dicsŇĎ FŇĎv√°rosunk utc√°it ellepj√©k a keleti bev√°ndorl√≥k √°ltal alap√≠tott halpedikŇĪr√∂s szalonok, melyek elŇĎtt Pr√°g√°ban is otromba kin√©zetŇĪ, z√∂ld rekl√°m "emberek" csalogatj√°k a nemzeti gondolat megfolyt√≥it, a nyugati imperialist√°kat, az elnyom√≥kat, akik felm√©rni √©rkeznek Budapestre magyar haz√°nk elrabolhat√≥ √©rt√©keit. El√©g! Budapest a budapestiek√©!