This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A HírTV visszaadta a német rajzfilm pofonját

Illustration for article titled A HírTV visszaadta a német rajzfilm pofonját

Az Orbán Viktorral viccelő német rajzfilmet legalább két tucat módon lehetne értelmesen kezelni, a legjobb választás az lenne, ha úgy ahogy van elfogadja a kormány a kritikát és csendben marad, de akár vicces nyilatkozatot is ki lehetett volna adni, hogy mondjuk a miniszterelnök azért sem lehet kesztyűbáb, mert akkor kinek a keze lenne benne? A HírTV viszont megtette azt, ami a lehető legrosszabb lehetőség: válaszolni egy viccesnek szánt rajzfilmmel.

Advertisement
Advertisement

A bizarr logika már tök jól megy ("...a török és arab bevándorlók félnek Németországban, őket néha bántják is a szélsőségesek. A náci pártot a német kormány mégsem tiltotta be."), meg a stílus másolása is. Azt meg nemzetközi kollégák között biztos mindenki jó fej dolognak fogja tartani, hogy beszólunk egy tévé kisköltségvetésű műsor septiben összerakott animációjára. Sőt, én azt szeretném látni minden szombat reggel a frissen gyerekcsatornává lefokozott M2-n, hogy Bodacz Balázs bácsi elmondja, mennyire kellemetlen minden Franciaországban, hiszen sok a néger.

Forrás: Magyar Nemzet Online

Share This Story

Get our newsletter