Nehéz lesz az élet a Hír Tv-nél – figyelmeztette L. Simon László államtitkár a Hír Tv-t, amelynek riportere szerinte túl sokat kérdezett a kétszer átadott, de be még mindig nem fejezett Várkert Bazárról. Az esetet részletezős cikkben elemzi a Magyar Nemzet.

Aki még mindig azt mondja, hogy nincs Orbán–Simicska háború, az vagy vak, vagy hülye, vagy hazudik. Az újabb frontvonal a jelek szerint a szerencsétlen sorsú Várkert Bazárban nyílt. Hogy miért szerencsétlen sorsú? Hát mert előbb omladozott évtizedekig – és az újjáépülése is eltart még, hogy L. Simont idézzem, két-háromszáz évig, egyelőre hiába várjuk a szuperluxus CBA-t. A projektet folyamatosan baszkurálja a kormánypárti – oké, korábban az volt – sajtó, nemcsak a Hír Tv, a Nemzet és a Válasz is odasózott egyszer-kétszer. Mint azt ti is tudjátok, ezek a sajtótermékek ilyen-olyan szálakon keresztül mind Simicska Lajoshoz kötődnek.

Advertisement

Mi meg itt nézünk, mint Rozi a moziban (!), és kíváncsian várjuk, hogy hol lesz nehéz az élet, és hogy hol könnyebbedik meg. Most úgy tűnik, ebből akár egy igazán szórakoztató performansz is kialakulhat. Az lenne az igazságos, hiszen egyáltalán nem kóser, hogy évek óta csak a politikai baloldal csatácskáin és öntökönszúrásain nevetünk. Az már unalmas.

Share This Story

Get our newsletter