A lap id√©n megirigyelte a Kurucinf√≥ siker√©t, heteken √°t buziztak, most pedig a l√©tezŇĎ legundor√≠t√≥bb aj√°nl√≥val hirdetik a holnapi sz√°muk pedofilos cikk√©t.

V√°rtam, hogy melyik sz√©lsŇĎjobboldali kult√ļrharcos fogja a 444-ben leleplezett gimn√°ziumi pedofil√ľgyet r√°kenni a budapesti balliber√°lis elitre. Nyilv√°nval√≥ volt, hogy idŇĎvel megt√∂rt√©nik, hiszen a Magyari P√©ter √°ltal meg√≠rt t√°borokon a budapesti elit gyerekei vettek r√©szt, √≠gy √©rtelemszerŇĪen a balosok √©s liber√°lisok gyerekei is. √Čs mi lehet jobb mun√≠ci√≥ a kurucoidoknak, mint egy j√≥l lezsid√≥zhat√≥-leped√≥zhat√≥ gyerekcsapat. K√ľl√∂n√∂s tekintettel arra, hogy a Vez√©nylŇĎ T√°bornok √ör annyit besz√©l a liber√°lis demokr√°cia korcs mivolt√°r√≥l, √©s korm√°nyoldalr√≥l szab√°lyos vad√°szat folyik a fŇĎv√°rosi ellenz√©ki √©rtelmis√©gre.

H√°t csak abban t√©vedtem, hogy nem a Kuruc, hanem a Heti V√°lasz √©s n√©v szerint B√≥dis Andr√°s volt az a bunk√≥, aki k√©pes volt a fent l√°that√≥ aj√°nl√≥val prom√≥zni a cikk√ľket. Ez legal√°bb olyan f√©reg magatart√°s, mint az ap√°k √©s fi√ļkoz√°s, a leggerinctelenebb temp√≥, amikor csak sz√©tkenj√ľk a ny√°lk√°t, hogy minden h√≠rbe hozottra ragadjon a geny√≥b√≥l. Ped√≥z√°s, komcsiz√°s, finoman elejtett "ezek √≠gy √∂sszej√°tszottak a rendszerrel"-sejtet√©s, √©s mindez p√°r sorban, B√≥dis Andr√°s az aljas inszinu√°ci√≥ Arany J√°nosa, a t√∂m√∂r√≠t√©s nagymestere.

Erre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy

f√ļj.