This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A Heti Válasz megint átlépte a gusztustalanság Rubikonját

Illustration for article titled ​A Heti Válasz megint átlépte a gusztustalanság Rubikonját

A lap idén megirigyelte a Kurucinfó sikerét, heteken át buziztak, most pedig a létező legundorítóbb ajánlóval hirdetik a holnapi számuk pedofilos cikkét.

Advertisement

Vártam, hogy melyik szélsőjobboldali kultúrharcos fogja a 444-ben leleplezett gimnáziumi pedofilügyet rákenni a budapesti balliberális elitre. Nyilvánvaló volt, hogy idővel megtörténik, hiszen a Magyari Péter által megírt táborokon a budapesti elit gyerekei vettek részt, így értelemszerűen a balosok és liberálisok gyerekei is. És mi lehet jobb muníció a kurucoidoknak, mint egy jól lezsidózható-lepedózható gyerekcsapat. Különös tekintettel arra, hogy a Vezénylő Tábornok Úr annyit beszél a liberális demokrácia korcs mivoltáról, és kormányoldalról szabályos vadászat folyik a fővárosi ellenzéki értelmiségre.

Hát csak abban tévedtem, hogy nem a Kuruc, hanem a Heti Válasz és név szerint Bódis András volt az a bunkó, aki képes volt a fent látható ajánlóval promózni a cikküket. Ez legalább olyan féreg magatartás, mint az apák és fiúkozás, a leggerinctelenebb tempó, amikor csak szétkenjük a nyálkát, hogy minden hírbe hozottra ragadjon a genyóból. Pedózás, komcsizás, finoman elejtett "ezek így összejátszottak a rendszerrel"-sejtetés, és mindez pár sorban, Bódis András az aljas inszinuáció Arany Jánosa, a tömörítés nagymestere.

Advertisement

Erre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy

fúj.

Share This Story

Get our newsletter