Egy 44 √©ves nŇĎ telefon√°lt az ausztr√°l John Laws r√°di√≥mŇĪsor√°ba. A t√©ma az "√©letben tartani az √°lmot" volt, de a nŇĎ elkezdett zokogva arr√≥l mes√©lni, hogy 6 √©s 16 √©ves kora k√∂z√∂tt √∂t rokona szexu√°lisan moleszt√°lta. Laws reakci√≥ja m√©g akkor is finomabb lett volna, ha bej√°tszik egy szomor√ļ trombitasz√≥l√≥t az effektpultr√≥l.

A beszélgetés részletei a news.com.au oldalon jelentek meg:

Laws: Istenem, de jól elszórakoztak veled. Bármilyen módon lehetett a te hibád?

Telefonáló: Nem, nem hiszem.

Laws: Nem voltál provokatív?

Telefonáló: Egy kislány voltam. Nem hiszem, John. Nem, csak egy kislány voltam.

Laws: Cs√ļnya vagy?

Telefonáló: Nem hiszem. Azt hiszem, nem nézek ki rosszul.

A 77 eves Laws k√©sŇĎbb egy√°ltal√°n nem √©rezte, hogy √©rz√©ketlen k√©rd√©seket tett volna fel a hallgat√≥nak, amikor pedig annyira k√©rdeztek tŇĎle, hogy nem √©rzi-e mag√°t t√ļl √∂regnek a r√°di√≥z√°shoz, annyit mondott: L√≥faszt! √Āll√≠t√°sa szerint a telefon√°l√≥ k√©sŇĎbb visszah√≠vta √©s azt mondta neki, hogy semmilyen form√°ban nem volt probl√©m√°ja a k√©rd√©sekkel. Laws ugyan bocs√°natot k√©rt a szok√°sos "eln√©z√©st, ha megb√°ntottam valakit"-sz√∂veggel, de hozz√°tette, hogy az eg√©sz csak egy ellene ir√°nyul√≥ lej√°rat√≥kamp√°ny.

Laws 2009-ben hasonl√≥ kulim√°szba keveredett, amikor egy nemi erŇĎszak 14 √©ves √°ldozat√°t√≥l megk√©rdezte, hogy ez volt-e az elsŇĎ szexu√°lis √©lm√©nye.

[Jezebel]