Győztesünk Gaál Ilona a Magyar Narancsból, aki a következőt kérdezte Mihancsik Zsófiától a Galamus véleményoldal megszűnéséről szóló interjúban. A végén persze én emeltem ki a lényeget. 

 magyarnarancs.hu: Nagyon hatékonyan olvasható hírszolgáltatásotok van, ritka alapos hírösszefoglalókkal és a külföldi lapok magyar vonatkozású cikkeinek fordításaival. És ott vannak a véleménycikkek, valamint Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható?

Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható? Bolgár György klubrádiós interjúinak a leírt változatai. Ez nem eladható?

Advertisement

[via konzervatívanarchista]

         

Share This Story

Get our newsletter