Illustration for article titled A gyíkember Hitler egy T-Rexen lovagol

Legalábbis az Iron Sky c. vígjáték folytatásában. Az első rész egy titkos holdbázison túlélő, a harmadik világháborút kirobbantani akaró náci kolóniával foglalkozott. A még el nem készült folytatás pedig már egy nukleáris háború után fog játszódni, és úgy tűnik, nagy szerepük lesz benne a földfelszín alatt gyíkemberekké változott, dinókon lovalgó náciknak.

A második rész egyébként az Iron Sky: The Coming Race címet kapta, és a készítők a Jurassic Parkhoz illetve az Indiana Jones-hoz hasonlítják, bár szerintem ahogy az első filmet, úgy ezt is nagyban inspirálhatták Verne könyvei –nekem legalábbis ez jutott legelőször az eszembe.

Advertisement

A film egyébként még messze nincs kész, sőt. Az Iron Sky második részét is közönségi finanszírozással szeretnék elkészíteni, három nap alatt körülbelül a szükséges félmillió dollár egytizede jött össze, de van még 43 nap a maradék összegyűjtésére.

Advertisement

Nekem amúgy nagyon nem jött be már az első rész sem – és ezzel nem vagyok egyedül –, az olcsó poénok egy titkos náci holdbázison is csak olcsó poénok maradnak.

via io9

Share This Story

Get our newsletter