Ez az igazi szop√≥roller: a rendszer √ľgyetlen korm√°nyzati √°talak√≠t√°sa miatt nem adunk le sz√°ml√°t, a p√©nzek nem j√∂nnek, √°llnak a projektek √©s a teljes magyar gazdas√°g sz√≠vja meg, de nagyon. V√©gre egy √ľgy, aminek van konkr√©t felelŇĎse: L√°z√°r J√°nos, a korm√°ny megold√≥embere.

A magyar korm√°ny, √©s annak egyik √∂kle, L√°z√°r J√°nos a jelek szerint sokkal √ľgyesebb egyes ipar√°gak einstandol√°s√°ban √©s azok √°tj√°tsz√°s√°ban Fidesz-k√∂zeli v√°llalkoz√≥knak, mint leg√°lis √ľgyek hat√©kony menedzsel√©s√©ben. Orb√°n Viktor tavaly azzal b√≠zta meg, hogy gyors√≠tsa fel az EU-p√©nzek √°ramoltat√°s√°t. L√°z√°r neki√°llt √©s √°talak√≠totta a rendszert. Az egyetlen l√©tezŇĎ fideszes recept szerint: mindent s√∂p√∂rj√ľnk be a gigaminiszt√©riumok al√°. Az eredm√©nye az lett, hogy rengetegen felmondtak, a rendszer nem √°llt fel renedesen, az EU nem is b√≠zik a mŇĪk√∂d√©s√©ben, ez√©rt le√°lltak a magyar gazdas√°g v√©r√©t jelentŇĎ √°tutal√°sok, m√°r a gyŇĎztes p√°ly√°z√≥k sem kapnak p√©nzt.

A 444 friss cikkében a téma nagymestere, dr Magyari pályázók és pályázatírók gyakorlati tapasztalatai alapján festi le, mi a valóság ma EU-pénz-fronton.