A golyók elé vetette magát a kutya, így mentette meg a családot

Illustration for article titled A golyók elé vetette magát a kutya, így mentette meg a családot

Az eset az egyesült államokbeli Georgiában történt, miután az egyik sofőrnek teljesen elszállt az agya egy közúti perpatvar során.

Advertisement

Azt nem tudni pontosan, mi robbantotta ki a forgalmi vitát, amit angolszászosan csak road rage-nek neveznek, mindenesetre a dolog egyik résztvevője elkezdett lövöldözni, és eltalálta a terepjárót, melyben egy nő, a három gyermeke és a Noah nevű németjuhász várakoztak.

Az eset egy üzletsor parkolójában történt, a Reuters szerint a lövöldöző egy másik autó vezetőjével szólalkozott össze, és amikor az kiszállt, az első sofőr elkezdett tüzelni – ekkor találta el a kutyát, amely az anyósülésről a vezetőülésben lévő anyuka elé ugrott. Miután megsérült, Noah még kiugrott kitört ablakon, és üldözni kezdte a járművet, amelyből tüzet nyitottak.

Advertisement

A németjuhász végül belehalt a sérüléseibe. A dolgot még szomorúbbá teszi, hogy a családnak semmi köze nem volt az eredeti konfliktushoz (nem mintha az bármire is feljogosította volna a fegyverest), és hogy a dolog hálaadás másnapján történt.

Itt elolvashatjátok, hogyan búcsúzott Noah-tól a családfő, de vigyázzatok, van egy elég megrázó kép is a halott kutyáról. Az eset során más nem sérült meg, a tettes egyelőre még szabadlábon van, legalábbis nem találtam olyan infót, hogy elkapták volna.

Advertisement

via Jezebel, Reuters

Share This Story

Get our newsletter