A vil√°gsajt√≥t tegnap este j√°rta be, hogy a Bild √©s a Paris Match birtok√°ba ker√ľlt egy vide√≥ a g√©p utols√≥ m√°sodperceirŇĎl.

A francia √ľgy√©szs√©g sz√≥vivŇĎje azt mondta k√©sŇĎbb a CBS-nek, hogy b√°r val√≥ban tal√°ltak a katasztr√≥fa helysz√≠n√©n √©pen maradt mobiltelefonokat, azokat m√©g nem vizsg√°lt√°k meg, √©s nem tudnak arr√≥l, hogy b√°rmelyik√ľk tartalmazna haszn√°lhat√≥ videofelv√©teleket.

Kedden este a n√©met Bild √©s a francia Paris Match is besz√°moltak arr√≥l, hogy hozz√°juk ker√ľlt egy vide√≥, melyet a lezuhant Germanwings-g√©p utaster√©ben k√©sz√≠tett valaki, a g√©p utols√≥ pillanatair√≥l.

K√©sŇĎbb a vizsg√°latot vezetŇĎ marseille-i √ľgy√©sz, Brice Robin is azt nyilatkozta az AP-nek, hogy nem tud a roncsok k√∂z√∂tt tal√°lt vide√≥r√≥l, m√≠g egy, az √ľgy√∂n dolgoz√≥ magas rang√ļ rendŇĎrtiszt, Jean-Marc Menichini kategorikusan c√°folta, hogy b√°rmilyen felv√©telt is tal√°ltak volna.

Advertisement

A k√©t √ļjs√°g viszont meg van gyŇĎzŇĎdve a vide√≥ val√≥dis√°g√°r√≥l, de azt nem hajland√≥k el√°rulni, hogyan ker√ľlt a birtokukba.

Fotó: Getty Images