Id√©tlen k√∂zlem√©nyeket kopip√©sztelni nem egy megism√©telhetetlen √ļjs√°g√≠r√≥i teljes√≠tm√©ny, de most valami√©rt nem b√≠rok magammal. Kor√°n is van, p√©ntek is van, meg minden. Ezt a Lotus Ladies PresstŇĎl kaptuk, Bende Adrienn ezek szerint egy aut√≥versenyzŇĎ.

A Lotus Forma‚Äď1-es csapat√°nak k√©t pil√≥t√°ja, Romain Grosjean √©s Pastor Maldonado ellen k√ľzd√∂tt Bende Adrienn. A Lotus Ladies Cup versenyzŇĎje Michelisz Norberttel alkotta a Hungarian Heroes elnevez√©sŇĪ csapatot.

Az aut√≥versenyzŇĎk most nem sz√°guldoztak, hanem reflexeiket √©s koordin√°ci√≥s k√©pess√©g√ľket tett√©k pr√≥b√°ra a pil√≥t√°k √°ltal kedvelt BATAK g√©pen cs√ľt√∂rt√∂k este egy dunai haj√≥ fed√©lzet√©n. A j√°t√©k l√©nyege, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ pontokon felvillan√≥ f√©nyeket min√©l gyorsabban ‚Äěle√ľss√©k".

"K√ľl√∂nleges este volt, hiszen mik√∂zben Budapest gy√∂ny√∂rŇĪ l√°tv√°nyoss√°gai mellett suhantunk a Dun√°n, kem√©nyen koncentr√°lni kellett, hogy ne maradjunk sz√©gyenben a Lotus Forma‚Äď1-es pil√≥t√°i ellen. Azt hiszem, Michelisz Norbival j√≥ csapatot alkottunk, hiszen v√©g√ľl 179-179-es d√∂ntetlent √©rt√ľnk el. Nem volt egyszerŇĪ a feladat, mert a lemenŇĎ nap f√©ny√©ben sokszor alig lehetett l√°tni a BATAK l√°mp√°it. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl nagyon j√≥ m√≥ka volt" ‚Äď mondta mosolyogva Bende Adrienn.

"√Čn m√°r lassan a k√©t h√©t m√ļlva sorra ker√ľlŇĎ szlov√°kiai Lotus Ladies Cup futamokra koncentr√°lok, de term√©szetesen ezen a h√©tv√©g√©n kimegyek a Hungaroringre, √©s szurkolok majd Maldonad√≥nak, akit m√°r √©vek √≥ra ismerek. B√≠zom benne, hogy a csapat j√≥l szerepel majd a technik√°s magyar p√°ly√°n, hiszen itt kev√©sb√© sz√°m√≠t a motorerŇĎ. Rem√©lem, hogy a k√©t Lotus-pil√≥t√°val m√©g tal√°lkozom vas√°rnap este, a Buddha B√°r Hotelben rendezendŇĎ partin, ahol a Lotus Ladies Cup √∂sszes versenyzŇĎje ott lesz, hiszen a Forma‚Äď1-es pil√≥t√°k m√°r tavaly is nagyon sz√≠vesen buliztak a l√°nyokkal."

A Lotus Ladies Cup √∂sszes versenyzŇĎje ott lesz! Na ki pr√≥b√°l meg bel√≥gni?