Illustration for article titled ​A Forma–1-es pilóták tavaly is nagyon szívesen buliztak a lányokkal

Idétlen közleményeket kopipésztelni nem egy megismételhetetlen újságírói teljesítmény, de most valamiért nem bírok magammal. Korán is van, péntek is van, meg minden. Ezt a Lotus Ladies Presstől kaptuk, Bende Adrienn ezek szerint egy autóversenyző.

A Lotus Forma–1-es csapatának két pilótája, Romain Grosjean és Pastor Maldonado ellen küzdött Bende Adrienn. A Lotus Ladies Cup versenyzője Michelisz Norberttel alkotta a Hungarian Heroes elnevezésű csapatot.

Az autóversenyzők most nem száguldoztak, hanem reflexeiket és koordinációs képességüket tették próbára a pilóták által kedvelt BATAK gépen csütörtök este egy dunai hajó fedélzetén. A játék lényege, hogy a különböző pontokon felvillanó fényeket minél gyorsabban „leüssék".

"Különleges este volt, hiszen miközben Budapest gyönyörű látványosságai mellett suhantunk a Dunán, keményen koncentrálni kellett, hogy ne maradjunk szégyenben a Lotus Forma–1-es pilótái ellen. Azt hiszem, Michelisz Norbival jó csapatot alkottunk, hiszen végül 179-179-es döntetlent értünk el. Nem volt egyszerű a feladat, mert a lemenő nap fényében sokszor alig lehetett látni a BATAK lámpáit. Ettől függetlenül nagyon jó móka volt" – mondta mosolyogva Bende Adrienn.

"Én már lassan a két hét múlva sorra kerülő szlovákiai Lotus Ladies Cup futamokra koncentrálok, de természetesen ezen a hétvégén kimegyek a Hungaroringre, és szurkolok majd Maldonadónak, akit már évek óra ismerek. Bízom benne, hogy a csapat jól szerepel majd a technikás magyar pályán, hiszen itt kevésbé számít a motorerő. Remélem, hogy a két Lotus-pilótával még találkozom vasárnap este, a Buddha Bár Hotelben rendezendő partin, ahol a Lotus Ladies Cup összes versenyzője ott lesz, hiszen a Forma–1-es pilóták már tavaly is nagyon szívesen buliztak a lányokkal."

Advertisement

A Lotus Ladies Cup összes versenyzője ott lesz! Na ki próbál meg belógni?

Share This Story

Get our newsletter