A fene se gondolta volna, hogy a valóságban is lehet rickrollozni, pedig lehet.

Az eg√©sz az egy√ľttes Hot Buns c. sz√°m√°val √©s annak klipj√©vel kezdŇĎd√∂tt, amiben a tagok ZZ Top-osra maszk√≠rozott, zuhanyoz√≥ meleg kamionosokk√©nt √©nekelnek arr√≥l, hogy anyu is meg apu is megmondta, alaposan meg kell mosni mindent.

Szerintem nem is egy olyan jó szám.

Ezen a homoszexualit√°st, az abortusz- √©s csom√≥ minden m√°st is ellenzŇĎ, vil√°gv√©g√©t √©s erk√∂lcsi fertŇĎt ki√°lt√≥, Westboro Baptist Church nevŇĪ egyh√°z √ļgy felh√ļzta mag√°t, hogy amikor 2011-ben a Foo Fighters Kansas Cityben koncertezett, gyorsan ki is mentek t√ľntetni ellen√ľk. Az egy√ľttes erre a lehetŇĎ legviccesebb √©s legokosabb m√≥don reag√°lt, felvett√©k megint a klipb√©li jelmez√ľket, odagurultak egy teheraut√≥ plat√≥j√°n, elj√°tszott√°k a sz√°mot a demonstr√°l√≥knak √©s elmondt√°k, hogy ŇĎket azt√°n nem zavarja, ki szeret kit, Isten √°ldja Amerik√°t.

Most ism√©t a v√°rosban j√°rt az egy√ľttes, √©s a WBC tagjai ism√©t kimentek az ostoba t√°bl√°ikat lengetni. A Foo Fighterst most sem kellett f√©lteni, most egyszerŇĪen csak Rick Astley az√≥ta m√©mm√© v√°lt, Never Gonna Give You Up c. sz√°m√°t b√∂mb√∂ltett√©k a kocsir√≥l. A dolognak kev√©s k√∂ze volt az eredeti, netes rickrolloz√°shoz ‚Äď ahol egy fontosnak tŇĪnŇĎ link val√≥j√°ban a dalhoz vezet ‚Äď, de az√©rt el√©g nagy sikert arattak vele.

Abba bele se merek gondolni, mi lett volna, ha mondjuk L√°z√°r J√°nos vagy Gyurcs√°ny Ferenc kezdi el k√≠nosan bugizva √©nekelni a dalt a Parlament l√©pcsŇĎj√©nek tetej√©rŇĎl, amikor √©pp ellen√ľk t√ľntettek a Kossuth t√©ren. Nem mintha trollkod√°sb√≥l ne lenne el√©g itthon is.

via BB