A cheerleaderes miniposzt alatt √©rthetŇĎ m√≥don beesett az a k√©r√©s, hogy mutassak f√©rfiakat is, ami egy√©bk√©nt nem sima kih√≠v√°s, hiszen ŇĎk ahelyett, hogy szexi ruh√°zatban ugr√°ln√°nak feh√©rorosz sl√°gerekre, ink√°bb s√∂rt isznak, bar√°tkoznak √©s √ľv√∂ltenek, mint a sak√°l.

√Čppen emiatt kev√©sb√© is f√©nyk√©pezik ŇĎket a szexista fotogr√°fusok. Az viszont a mai orosz‚Äďfinn vb-d√∂ntŇĎ t√ľkr√©ben adta mag√°t, hogy m√©gis levad√°sszak az internetes vil√°gh√°l√≥r√≥l n√©h√°ny k√©toldali drukkert. A megpr√≥b√°lok teljesen h√ľly√©n kin√©zni, hogy megtal√°ljon engem is a kamera elnevez√©sŇĪ n√©pi sportj√°t√©kban egy√©bk√©nt rendszerint elŇĎre ki lehet osztani a vb-aranyakat a finneknek, amit a c√≠mlapk√©p el√©g √ľgyesen illusztr√°l. Ez a j√°t√©kvezetŇĎnek √∂lt√∂z√∂tt finn szerintem most egy√°ltal√°n nem l√°tja a korongot:

Advertisement

Ezek az oroszok nosztalgiát éreznek a Szovjetunió iránt, csak tudnám, miért:

Advertisement

Ez a finn √©s ez az orosz a hely√©n van a bŇĎr√©ben:

Advertisement

Ezek meg szeretik egymást, tojnak a nemzetközi konfliktusokra:

Advertisement

Itt jegyzem meg, mert h√°tha nem mindenki tudja, hogy egy j√©gkorong-vb mindig √©s mindenhol egyfajta n√©pek bar√°ts√°ga fesztiv√°l, mindenki haverozik mindenkivel, ez√©rt is b√≠rom annyira. Igaz, az amerikaiakat az√©rt ezen a torn√°n √ļgy f√ľty√ľlt√©k az √∂sszes meccs√ľk√∂n, hogy a fal adta a m√°sikat.

Mindazon√°ltal hogy ŇĎ mely nemzet fia, √©s mi√©rt ilyen, fogalmam sincs:

Advertisement

√Čs akkor indulok is a Minszk Ar√©n√°ba, ezen a vb-n utolj√°ra. Kezdek elszomorodni.