A párt a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása miatt tesz feljelentést, ezt Németh Szilárd rezsibiztos közölte egy sajtótájékoztató keretében.

A politikus megeml√≠tette, hogy a rendŇĎrs√©g hat embert √°ll√≠tott elŇĎ a plak√°trong√°l√°sok miatt, √©s azt is hangs√ļlyozta, hogy a Fidesz a lehetŇĎ leghat√°rozottabban elutas√≠tja ezt a baloldali agresszi√≥t. N√©meth Szil√°rd egy√ļttal felsz√≥l√≠totta Szigetv√°ri Viktor, az Egy√ľtt eln√∂k√©t √©s p√°rtt√°rsait, hogy ne usz√≠ts√°k tov√°bb az embereiket ilyen agressz√≠v √©s t√∂rv√©nytelen cselekedetek elv√©gz√©s√©re.

A fideszes politikus arra is felsz√≥l√≠totta Szigetv√°rit, hogy sz√°moljon el a Haza √©s Halad√°s Alap√≠tv√°ny p√©nzeivel. Azt mondta, a plak√°trong√°l√°s egy elterelŇĎ hadmŇĪvelet arr√≥l a sok sz√°zmilli√≥ forintr√≥l, amit az√©rt kaptak, hogy ezt a t√≠pus√ļ politik√°t folytass√°k Magyarorsz√°gon.

Szigetv√°ri ma reggel ugyanis t√∂bb olyan k√©pet posztolt Facebookra, amelyeken √∂sszefirk√°lt plak√°tok l√°that√≥ak, r√°ad√°sul az Egy√ľtt kor√°bban egy olyan k√∂zlem√©nyt is kiadott, amelyben azt √≠rj√°k, ha az utc√°ra ker√ľlnek, leszaggatj√°k a plak√°tokat.

Advertisement

Szigetv√°ri Viktor elmondta, a p√°rtja ki√°ll a plak√°trong√°l√°s miatt elŇĎ√°ll√≠tott aktivist√°i mellett √©s minden jogi, illetve politikai seg√≠ts√©get megad nekik.

via MTI