A párt a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása miatt tesz feljelentést, ezt Németh Szilárd rezsibiztos közölte egy sajtótájékoztató keretében.

A politikus megemlítette, hogy a rendőrség hat embert állított elő a plakátrongálások miatt, és azt is hangsúlyozta, hogy a Fidesz a lehető leghatározottabban elutasítja ezt a baloldali agressziót. Németh Szilárd egyúttal felszólította Szigetvári Viktor, az Együtt elnökét és párttársait, hogy ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére.

A fideszes politikus arra is felszólította Szigetvárit, hogy számoljon el a Haza és Haladás Alapítvány pénzeivel. Azt mondta, a plakátrongálás egy elterelő hadművelet arról a sok százmillió forintról, amit azért kaptak, hogy ezt a típusú politikát folytassák Magyarországon.

Advertisement

Szigetvári ma reggel ugyanis több olyan képet posztolt Facebookra, amelyeken összefirkált plakátok láthatóak, ráadásul az Együtt korábban egy olyan közleményt is kiadott, amelyben azt írják, ha az utcára kerülnek, leszaggatják a plakátokat.

Szigetvári Viktor elmondta, a pártja kiáll a plakátrongálás miatt előállított aktivistái mellett és minden jogi, illetve politikai segítséget megad nekik.

Advertisement

via MTI