A v√°laszt√≥k√∂rzet-manipul√°ci√≥, az egyfordul√≥s rendszer √©s a seregnyi kamup√°rt mell√© a kitakart ellenz√©k m√°r nem f√©rt be az id√©n, de ig√©ny lett volna r√°: Rog√°n Antal sz√≥r√≥lapj√°n feltŇĪnik a Fidesz idje.

MielŇĎtt m√©g eltakar√≠tjuk e lehangol√≥ v√°laszt√°s detritusz√°t a szerkesztŇĎs√©gbŇĎl, legyen itt meg a budapesti 1. v√°laszt√≥ker√ľletben indul√≥ √©s f√∂l√©nyes gyŇĎzelmet arat√≥ Rog√°n Antal sz√≥r√≥lapja, ami √≠gy, komikusan t√ļltolt blurrel instru√°lta a k√∂rzet kimŇĪvelt polg√°rait, hogy hova tegy√©k az √ó-et.

Pazar lenne mindezt a sz√≥r√≥lapok fant√°ziavil√°g√°r√≥l a v√°laszt√°si t√∂rv√©nybe emelni! Az olvashatatlans√°g miatt sztochasztikusan eloszl√≥ ellenz√©ki szavazatok m√°r 12 ellenz√©ki ‚Äď ak√°r igazi, ak√°r kamu ‚Äď p√°rtn√°l garant√°lt√°k volna, hogy 44,36%-os list√°s eredm√©ny√©vel egyed√ľl a Fidesz szerez 5%-n√°l t√∂bb szavazatot, √©s senki m√°s nem jut a parlamentbe, csak az a p√°r szoci, aki egy√©niben bejutott.

Ha 2018-ban esetleg ilyen szavaz√≥lapot l√°tnak, itt olvastak r√≥la elŇĎsz√∂r! Habony √Ārp√°d, MOST PEDIG MINDENT ELFELEJTETT√ČL, AMIT EBBEN A POSZTBAN OLVAST√ĀL!!4!