This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Fidesz álmainak szavazólapján homályos maszat az ellenzék

Illustration for article titled A Fidesz álmainak szavazólapján homályos maszat az ellenzék

A választókörzet-manipuláció, az egyfordulós rendszer és a seregnyi kamupárt mellé a kitakart ellenzék már nem fért be az idén, de igény lett volna rá: Rogán Antal szórólapján feltűnik a Fidesz idje.

Advertisement

Mielőtt még eltakarítjuk e lehangoló választás detrituszát a szerkesztőségből, legyen itt meg a budapesti 1. választókerületben induló és fölényes győzelmet arató Rogán Antal szórólapja, ami így, komikusan túltolt blurrel instruálta a körzet kiművelt polgárait, hogy hova tegyék az ×-et.

Pazar lenne mindezt a szórólapok fantáziavilágáról a választási törvénybe emelni! Az olvashatatlanság miatt sztochasztikusan eloszló ellenzéki szavazatok már 12 ellenzéki – akár igazi, akár kamu – pártnál garantálták volna, hogy 44,36%-os listás eredményével egyedül a Fidesz szerez 5%-nál több szavazatot, és senki más nem jut a parlamentbe, csak az a pár szoci, aki egyéniben bejutott.

Advertisement

Ha 2018-ban esetleg ilyen szavazólapot látnak, itt olvastak róla először! Habony Árpád, MOST PEDIG MINDENT ELFELEJTETTÉL, AMIT EBBEN A POSZTBAN OLVASTÁL!!4!

Share This Story

Get our newsletter