Jeremy Irons úgy négy ki, ahogy csak szeretnénk, hogy egy rokonunk kinézzen. Vagány hosszú haja van, drótszerű arcszőrzete, karikás, de misztikus szemei, ha nincsen kosztümben akkor úgy öltözik, mint aki őszintén szeret motorozni. És közben olyan kérdéseket tesz fel csak úgy a levegőbe dörmögve, hogy "egy apa nem veheti el feleségül a fiát?"

Irons a Huffington Postnak nyilatkozott a melegházasságról, először azzal kezdi, hogy igazából nincsen is komoly véleménye az egészről, aztán elkezd egy hezitáló, de egyre mélyebbre ásó tirádát, amiben például azt fejtegeti, hogy fél, ezzel valahogy lealacsonyodik a házasság, és igazából a melegek csak a házasság nevére áhítoznak. De itt nem áll meg! Megemlíti, hogy adózás szempontjából is érdekes a dolog, majd folytatja azzal, hogy a vérfertőzést azért találták ki, hogy megvédjen minket a beltenyészettől, de férfiak nem nemzenek gyereket. És itt jön a fő kérdés: "egy apa nem veheti el a fiát?" Merthogy akkor mindenféle adó és illeték nélkül át tudná adni neki az ingóságait.

Advertisement

Ironsba a végefelé belécsaphatott, hogy kicsit értelmezhetetlenül beszél egy szórakoztató műsorba, úgyhogy sok szerencsét kívánt azoknak, akik együtt tudnak élni valakivel, hiszen az fantasztikus dolog. Tudja ő is, mert van egy kutyája.

Az egész beszélgetés egyébként sokkal viccesebb, ha azt képzeljük, hogy Simon Gruber mondja John McClane-nek a telefonba, mint valami logikai feladványt.

Share This Story

Get our newsletter