Jeremy Irons Ășgy nĂ©gy ki, ahogy csak szeretnĂ©nk, hogy egy rokonunk kinĂ©zzen. VagĂĄny hosszĂș haja van, drĂłtszerƱ arcszƑrzete, karikĂĄs, de misztikus szemei, ha nincsen kosztĂŒmben akkor Ășgy öltözik, mint aki ƑszintĂ©n szeret motorozni. És közben olyan kĂ©rdĂ©seket tesz fel csak Ășgy a levegƑbe dörmögve, hogy "egy apa nem veheti el felesĂ©gĂŒl a fiĂĄt?"

Irons a Huffington Postnak nyilatkozott a meleghĂĄzassĂĄgrĂłl, elƑször azzal kezdi, hogy igazĂĄbĂłl nincsen is komoly vĂ©lemĂ©nye az egĂ©szrƑl, aztĂĄn elkezd egy hezitĂĄlĂł, de egyre mĂ©lyebbre ĂĄsĂł tirĂĄdĂĄt, amiben pĂ©ldĂĄul azt fejtegeti, hogy fĂ©l, ezzel valahogy lealacsonyodik a hĂĄzassĂĄg, Ă©s igazĂĄbĂłl a melegek csak a hĂĄzassĂĄg nevĂ©re ĂĄhĂ­toznak. De itt nem ĂĄll meg! MegemlĂ­ti, hogy adĂłzĂĄs szempontjĂĄbĂłl is Ă©rdekes a dolog, majd folytatja azzal, hogy a vĂ©rfertƑzĂ©st azĂ©rt talĂĄltĂĄk ki, hogy megvĂ©djen minket a beltenyĂ©szettƑl, de fĂ©rfiak nem nemzenek gyereket. És itt jön a fƑ kĂ©rdĂ©s: "egy apa nem veheti el a fiĂĄt?" Merthogy akkor mindenfĂ©le adĂł Ă©s illetĂ©k nĂ©lkĂŒl ĂĄt tudnĂĄ adni neki az ingĂłsĂĄgait.

Ironsba a vĂ©gefelĂ© belĂ©csaphatott, hogy kicsit Ă©rtelmezhetetlenĂŒl beszĂ©l egy szĂłrakoztatĂł mƱsorba, Ășgyhogy sok szerencsĂ©t kĂ­vĂĄnt azoknak, akik egyĂŒtt tudnak Ă©lni valakivel, hiszen az fantasztikus dolog. Tudja Ƒ is, mert van egy kutyĂĄja.

Az egĂ©sz beszĂ©lgetĂ©s egyĂ©bkĂ©nt sokkal viccesebb, ha azt kĂ©pzeljĂŒk, hogy Simon Gruber mondja John McClane-nek a telefonba, mint valami logikai feladvĂĄnyt.