A reggeli csúcs idején, a saját zokogó gyereke és az egész iskola szeme láttára bilincselte meg az apát az agresszív iskolarendőr Tatabányán.

Kisvártatva nyilván ordítva sírt a gyerek a félelemtől, mert nem tudta, miért támadott a rendőr az apjára.

Erre már szülők gyűrűje alakult ki, a férfi sírva kérte, hogy filmezzék, ő nem szegül ellen, de a rendőr elkezdte az autója felé rángatni, míg a kisgyereke, és megjegyzem, másik száz pedig nézte. A döbbent közönség vérmérsékletének megfelelően szidta a rendőrt, és javasolták lője is le itt a helyszínen.

Advertisement

Ilyen remek jelenetekről számol be a 444 cikke, ami egy rettenetes, csütörtük reggeli esetről szól. Egy tatabányai iskola előtt szólalkozott össze az iskolarendőr és egy autóval érkező apa, aki jobb híján tilos helyen akart megállni, hogy kitegye a gyerekét. Az apa szóváltásba keveredett a rendőrrel, aki a helyzetet úgy oldotta meg, hogy rengeteg ember, és a saját, lesokkolt gyereke előtt megalázta a férfit.

Ez az apuka nem bűnöző, nem lopott, nem fenyegette a rendőrt. Erre a saját síró gyereke szeme láttára megbilincselték, és a kocsi motorházára fektették. Reggel 8 előtt történt valamivel, minden gyerek ezt bámulta, hiába próbáltam beküldeni őket. Az első óra az egész iskolában azzal telt, hogy próbáltuk elmagyarázni a diákoknak, hogy mi történt.

Advertisement

Ezt az igazgatónő nyilatkozta utána.

Sokkoló, nem sokkoló, a gyerekek legalább gyakorlati példán tanulták meg egy életre, mit várjanak a magyar erőszakszervezetektől.

Advertisement

Amíg tart az apa panasza nyomán indult vizsgálat, a rendőrt - aki korábban a szülőknek azzal hencegett, hogy töltött fegyverrel jár be az iskolába - felfüggesztették az iskolarendőrködés alól, bár a város lakóit tovább inzutálhatja.

Share This Story

Get our newsletter