This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A feje búbjáról indította el a tűzijátékot, meghalt

Illustration for article titled A feje búbjáról indította el a tűzijátékot, meghalt

A Darwin-díj-esélyes amerikai férfi a Disney Worldben dolgozott mint óriás állatfigura, majd kutyasétáltatóként folytatta, végül lerobbantotta a fejét július 4-én.

Advertisement

Ismerkedj meg Devon Staples-szel, a 22 éves magas, jóképű orlandói fiatalemberrel, aki vesztére felment északra, Maine államba, hogy ott ünnepelje meg július 4.-ét a testvérével és a barátiaval.

Jól beittak, aztán - a rendőrség és a tűzoltóság beszámolója szerint - Staples egy papírcsöves, aknavető formátumú rakétát a feje tetejére helyezett, majd meggyújtotta a zsinórt.

Advertisement

A robbanás olyan erejű volt, hogy az áldozat sokkos állapotban nyilatkozó bátyja így fogalmazott:

Én értem oda elsőként hozzá. Nem kellett mentőt hívni. Mire odaértem, Devonból nem maradt semmi.

Advertisement

A bátyja képtelen elhinni, hogy a testvére ekkora kapitális ökörséget követett volna el, szerinte véletlenül gyulladt meg a kezében tartott öngyújtó. Ez persze elképzelhető, de szegény gyászoló testvér arra nem tért ki, hogy mit keresett a rakéta Devon feje tetején, kibontott és tüzelésre kész állapotba hozott gyújtózsinórral.

Devon Staples korábban jelmezes állat- és rajzfilmfiguraként dolgozott a floridai Disney Worldben. Később kutyasétáltatóként dolgozott.

Advertisement

Olyan ember volt, amilyenné mindenki válni szeretne, ha felnő - foglalta össze a gyászoló testvér Staples életét.

(via Gawker)

Share This Story

Get our newsletter