Veress S. √Āron nyilv√°nosan √°tkoz√≥dott a vas√°rnapi z√°rva tart√°s miatt, √©s t√∂bbsz√∂r is a Fidesz fŇĎsodr√°t√≥l elt√©rŇĎ gondolatokat fogalmazott meg.

A p√°rt ifj√ļs√°gi tagozat√°nak a Keletin√©l tetten √©rt eln√∂ke 2003 √≥ta tagja a Fidesznek, √©s b√°r az √°ltala vezetett ifj√ļs√°gi tagozat √©vek √≥ta nem igaz√°n akt√≠v, ettŇĎl m√©g a tagozat nagyon is l√©tezik. Veress viszont mintha ki√°br√°ndult volna kicsit p√°rtj√°b√≥l, legal√°bbis a Facebook-bejegyz√©sei alapj√°n nem mindenben √©rtett egyet p√°rtt√°rsaival, sŇĎt.

Veress S. √Āron t√∂bbsz√∂r is kikelt a KDNP √©s a vas√°rnapi z√°rva tart√°s tervezete ellen: "Hogy rohadjon meg, akinek ez az esz√©be jutott! √Čn szeretek bev√°s√°rolni k√©sŇĎ este cs√ļcsforgalom ut√°n √©s vas√°rnap, amikor nem kell dolgozni. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csin√°ljak a vas√°rnapommal √©s hogy mi a t√°rsadalmilag hasznos fogyaszt√≥i szok√°s!" ‚Äď √≠rta novemberben, miut√°n a korm√°ny is be√°llt a kereszt√©nydemokrat√°k javaslata m√∂g√©. (2011-ben m√©g a Twitter√©n is d√ľh√∂ng√∂tt egy sort emiatt.)

Advertisement

Nem osztotta azokat a v√©lem√©nyeket sem, melyek szerint a tavalyi parlamenti v√°laszt√°sokon a Fidesz els√∂prŇĎ gyŇĎzelmet aratott volna:


Ezek ut√°n j√∂hetnek az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek, mi√©rt pont Veress S. √Āron keveredett ebbe az √ľgybe!

Advertisement

(via algebraicvarietyshow)

Fotó: Ifjusagitagozat.hu