Egym√°sra borulva zokognak a megszopatott jedik √©s t√∂rp√∂k: soha filmnek nem volt akkora elsŇĎ h√©tv√©gi jegybev√©tele Magyarorsz√°gon, mint a Sz√ľrke 50 √°rnyalat√°nak.

Magyarok milli√≥i szeretn√©k, ha egy erŇĎszakos gazdag bunk√≥ k√ļrogatn√° ŇĎket dr√°ga aj√°nd√©kok√©rt cser√©be? R√°ad√°sul egy nem is pornogr√°f alkot√°sban? Nem tudni, de a bemutat√≥ja √≥ta majdnem kerek 200 ezer magyar l√°tta m√°r a filmet, ami√©rt a h√©tv√©g√©n 224 milli√≥ 373 ezer 593, m√ļlt szerda √≥ta pedig √∂sszesen erŇĎs 264 milli√≥ forintot fizettek ki. Ami j√≥kora magyar rekord.

Darabra valamivel t√∂bben l√°tt√°k a Sithek bossz√ļj√°t √©s a Kir√°ly visszat√©rt is, de bev√©telben elsŇĎh√©tv√©g√©s film ennyit m√©g sosem termelt. Gyan√ļs is volt, amikor a Tumblren a Corvin mozi elŇĎtt √°ll√≥ hatalmas h√©tv√©gi sorr√≥l l√°ttam k√©peket. √ČlŇĎ embert m√©g nem hallottam, aki ne unalmasozta-szarozta volna a Sz√ľrke 50 √°rnyalat√°t, de ez a jelek szerint a kuty√°t nem akad√°lyozza meg abban, hogy megn√©zze, majd mindenkinek elmes√©lje, hogy mekkora egy fika a film.