Enged√©ly n√©lk√ľl haszn√°lt fel fot√≥kat √©s h√≠rad√≥r√©szleteket a Seres M√°ria Sz√∂vets√©gesei nevŇĪ csodap√°rt a hal√°lb√ľntet√©ses eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°si kamp√°ny√°hoz ‚Äď √≠rja ut√°naj√°r√≥s cikk√©ben a H√≠r24. Az √©rintettek d√ľh√∂sek, az SMS-esek el√©g r√∂hejesen pr√≥b√°lnak h√°r√≠tani.

A legjobb:

Seres M√°ria megkeres√©s√ľnkre azt k√∂z√∂lte: az enged√©lyekkel kapcsolatban nem tud semmit mondani. Felvet√©s√ľnkre, hogy a p√°rt vezetŇĎjek√©nt mi√©rt nem k√©rdezett r√°, hogy mik√©nt ker√ľltek be ezek a k√©pek a kamp√°nyvide√≥ba, azt mondta, most nem ŇĎ a listavezetŇĎ, √ļgyhogy teljesen t√°j√©kozatlan az √ľgyben. "Nem az √©n nevemmel megy" ‚Äď k√∂z√∂lte Seres M√°ria a Seres M√°ria (!) Sz√∂vets√©gesei nevŇĪ p√°rt kamp√°ny√°r√≥l.

H√©tv√©g√©n posztoltam arr√≥l, hogy milyen agyr√©m ez az eg√©sz kamp√°ny, de √≠gy m√©g durv√°bb a sztori. Mondjuk gondolhattam volna, hogy ezek azt√°n aligha k√©rtek enged√©lyt b√°rkitŇĎl is, hiszen ki ment volna bele, hogy √≠gy haszn√°lj√°k fel a gy√°sz√°t. Szita Bence, a brut√°lisan meggyilkolt kaposv√°ri kisfi√ļ apja biztosan nem:

Nem t√∂rt√©nt semmilyen megkeres√©s fel√©m. Semmit meg se k√©rdeztek. Mindenf√©le megk√©rdez√©s n√©lk√ľl haszn√°lt√°k fel a fiam t√∂rt√©net√©t a kamp√°nyhoz, ami s√©rt. Amikor tal√°lkoztam ezzel a bej√°tsz√°ssal, fel is voltam h√°borodva. Felh√°bor√≠t, √©s haragszom √©rte. Felhaszn√°lt√°k, minthogyha egy szabad rekl√°mfog√°si lehetŇĎs√©g lenne. MeglehetŇĎsen pof√°tlannak dolognak tartom.

Advertisement

Az SMS lényegében mindent lopott, az MTVA-tól, az Origótól és a Kaposvár Most-tól.

Eltolta a felelŇĎss√©get Seres M√°ria Nagy G√°bor nevŇĪ sz√∂vets√©gese is, ekk√©ppen: "Nem mi csin√°ltuk a kamp√°nyt, √ļgyhogy ebbŇĎl a szempontb√≥l nem tudok mit mondani." Szerinte egy c√©gnek adt√°k ki a feladatot, √©s annak a felelŇĎss√©ge, hogy k√©rtek-e enged√©lyt vagy sem. "Ez az ŇĎ probl√©m√°juk kell, hogy legyen" ‚Äď √°llap√≠totta meg l√©nyegre t√∂rŇĎen.

Az övék. Ja.