Ebben a pillanatban nem irigylek senkit annyira, mint Kevin Rose-t, a Digg alap√≠t√≥j√°t, aki megmentette a kuty√°ja, Toaster √©let√©t, akire a kerti l√©pcsŇĎn r√°t√°madt egy v√©rszomjas mos√≥medve.

A d√∂g√∂s internetes v√°llalkoz√≥ az √©jszaka k√∂zep√©n halotta meg a pudli vony√≠t√°s√°t, √©s √ļgy cseledett, mint egy igazi f√©rfi egy Axe-rekl√°mb√≥l vagy egy Dumb √©s Dumber-ut√°nl√∂v√©sbŇĎl: fogta √©s eldobta a mos√≥medv√©t a b√ľd√∂s francba. Fantasztikus felv√©tel! Az utols√≥ p√°r m√°sodperc egyenesen instant klasszikus. √Čs mint minden nagy mŇĪalkot√°snak, ennek a biztons√°gi kamer√°s felv√©telnek is olyan a befejez√©se, ami ezer k√©rd√©st vet fel. Rose √ļgy indul neki a l√©pcsŇĎnek, mint aki most azt√°n cs√ļny√°n √∂sszerugdossa a f√∂ld√∂n fetrengŇĎ mos√≥medv√©t. √Čs itt a v√©ge, √©n m√°r t√∂bbfajta befejez√©st is hozz√°k√©pzeltem. Az egyik verzi√≥ban Rose az √°jult medv√©t a l√©pcsŇĎ alj√°n√°l v√°rakoz√≥ Habony √Ārp√°d kez√©ne nyomja, azt√°n visszafordul megn√©zni, mi van a kuty√°val.

Advertisement

Az az igazs√°g, hogy egy eg√©sz kicsit az√©rt gyanakszom, Rose ugyanis annyira gondolkod√°s n√©lk√ľl cselekszik. Azzal a lend√ľlettel, ahogy meg√©rkezik, m√°ris dobja a mos√≥medv√©t. Mintha egy t√∂red√©k m√°sodpercig sem gondolkozna. De a film √©lvezeti √©rt√©k√©n ez semmit sem v√°ltoztat.