Tamás öccse, Péter vette meg a fociklubot.

Csapatom új tulajdonosa a Blue & White Investment Zrt., ami Lórodi László és az AVP Svéd-Magyar Videó- és Filmgyártó Kft. tulajdona, ami viszont Deutsch Péteré, sőt tavaly májusig maga Tamás is benne volt - írja a 444-en szurkolótársam, Király András.

Deutsch Péter magyar szinten nagymenő magaugró volt fiatalkorában, 2,27 centiig jutott, sokszoros bajnok. Később a médiabizniszben próbálkozott. Ő volt például az a keresztes vitéz, aki meg akarta törni a Nép/Nemzeti Sport örökös monopóliumát a Színes Sport nevű napilappal, ami azonban szinte azonnal megbukott. Később a Híd Rádió Rt. vezérigazgatója lett és kiadta a Színes Mai Lap című fideszkormány-barát bulvárlapot, ami lényegében a Színes Sport reinkarnációja volt.

Deutsch Tamást karácsony előtt választották meg újabb 5 évre az MTK elnökének. Ez az MTK sportegyesületet jelenti, amelyikhez az összes szakosztály tartozik, kivéve a réges-régen kft-vé alakult focistákat. Az elnökség tagja lett Deutsch Péter is, aki egyben az MTK ügyvezető elnöke. És most már a fociklub egyik tulajdonosa is.

A 444.hu szerint egyelőre nem lesznek nagyobb változások, például szerződést hosszabbítanak Garami József edzővel, a klubigazgató pedig a játékosok körében igen népszerűtlen Domonyai László marad. Korábban olyan pletykák forogtak, hogy Deutschék a klub korábbi játékosát, Bognár Györgyöt teszik meg edzőnek.

Advertisement

Az MTK nem minden fociszurkolójának felhőtlen a viszonya a Deutsch-klánnal, a klub születésnapját az ultrák például külön ünnepelték, mert meg sem hívták őket az ünnepségre.