A Design Terminálnak semmi köze DJ Ferenc dídzsézéséhez

Illustration for article titled A Design Terminálnak semmi köze DJ Ferenc dídzsézéséhez

Erről ezekben a percekben kaptunk egy elektronikus emaillevelet. Én ebből tudtam meg, hogy a Desing Terminál és a Terminál nem ugyanaz, hanem két teljes mértékben különböző dolog.

Advertisement

Ez a szöveg jött tehát:

Kedves Kolléga! A Design Terminál NKK ezúton közli, hogy 2014. december 29-én az intézmény semmilyen rendezvényt nem tart. A cink.hu cikkében szereplő rendezvénysorozathoz sem szervezőként, sem befogadó helyszínként nincs köze. Az említett rendezvény helyszíne nem a Design Terminál, hanem a tőlünk függetlenül működő, területét az Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-től bérlő TERMINAL Étterem. Kérjük a cikk mielőbbi helyreigazítását! Üdvözlettel: Design Terminál sajtó.

Advertisement

Hát így. Ennyit a szeretetről és a közös nevezőről.

Advertisement

Viszont azt még így sem tudom, hogy akkor most melyek is a DT helyiségei valójában, illetve azt sem, hogy a Terminal étterem voltaképpen kinek az érdekeltsége. Hiszen korábban például arról szóltak a pletykahírek, hogy a hely nem másé, mint Orbán Ráhel hites uráé, akit Tiborcz Istvánnak hívnak. Mondjuk az is elég meglepő lenne, ha ő hívta volna meg dídzsézni a DK elnökét, úgyhogy ez a híresztelés is megbukott. Egyszer minden megbukik.

Megpróbálok tájékozódni, de addig is: ha tudtok válaszokat ezekre az égető kérdésekre napjainkban, ne habozzatok megosztani velem, illetve velünk.

Share This Story

Get our newsletter