Egy csomó, cafatokból összerakott sufniváltozat és remix után végre megérkezett a Daft Punk új albumáról az első szám, a Get Lucky.

Advertisement

Ami egyébként pontosan úgy hangzik, mint ahogy én gyerekkoromban elképzeltem a rollerdiszkók aláfestőzenéjét: testes basszus, vakarászó gitár, semmitmondó dalszöveg a kúrásról. Közben pedig végig olyan, mintha a hangfalakon keresztül sütne be a nap. A számban egyébként Pharell énekel, aki valami miatt kiirthatatlan a modern popzenéből, a gitáron pedig Nile Rodgers játszik, aki amellett, hogy a diszkókorszak legnagyobb együttesének, a Chicnek az alapító tagja volt, azóta dolgozott David Bowie és Madonna slágerein is.

Advertisement

Nekem csak tényleg az a meglepetés benne, hogy a szöveg ennyire semmitmondó: Pharell irtózatosan szeretne kefélni egy lánnyal és reméli, hogy össze fog jönni. Mondjuk nem tudom, mit vártam egy olyan duótól, akinek az egyik legnagyobb slágere abból áll, hogy az "around the world"-öt mantrázzák.

A Random Access Memories című album május 21-én jelenik meg, többek között olyan közreműködőkkel, mint a diszkópápa Giorgio Moroder.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter