Egy csom√≥, cafatokb√≥l √∂sszerakott sufniv√°ltozat √©s remix ut√°n v√©gre meg√©rkezett a Daft Punk √ļj album√°r√≥l az elsŇĎ sz√°m, a Get Lucky.

Ami egy√©bk√©nt pontosan √ļgy hangzik, mint ahogy √©n gyerekkoromban elk√©pzeltem a rollerdiszk√≥k al√°festŇĎzen√©j√©t: testes basszus, vakar√°sz√≥ git√°r, semmitmond√≥ dalsz√∂veg a k√ļr√°sr√≥l. K√∂zben pedig v√©gig olyan, mintha a hangfalakon kereszt√ľl s√ľtne be a nap. A sz√°mban egy√©bk√©nt Pharell √©nekel, aki valami miatt kiirthatatlan a modern popzen√©bŇĎl, a git√°ron pedig Nile Rodgers j√°tszik, aki amellett, hogy a diszk√≥korszak legnagyobb egy√ľttes√©nek, a Chicnek az alap√≠t√≥ tagja volt, az√≥ta dolgozott David Bowie √©s Madonna sl√°gerein is.

Nekem csak tényleg az a meglepetés benne, hogy a szöveg ennyire semmitmondó: Pharell irtózatosan szeretne kefélni egy lánnyal és reméli, hogy össze fog jönni. Mondjuk nem tudom, mit vártam egy olyan duótól, akinek az egyik legnagyobb slágere abból áll, hogy az "around the world"-öt mantrázzák.

A Random Access Memories c√≠mŇĪ album m√°jus 21-√©n jelenik meg, t√∂bbek k√∂z√∂tt olyan k√∂zremŇĪk√∂dŇĎkkel, mint a diszk√≥p√°pa Giorgio Moroder.

Advertisement