Egy nap alatt kifogyott a 22 √©ves Matthew Carpenter csill√°mk√©szlete, miut√°n felkapta az internet, √©s t√∂bb ezer megrendel√©s √©rkezett az oldal√°ra. T√≠z doll√°r√©rt egy csill√°mporral teli bor√≠t√©kot k√ľld a v√°s√°rl√≥ √°ltal megadott c√≠mre. Ennyi.

R√©gebben volt szerencs√©m p√°r olyan buliban r√©szt venni, ahol volt csill√°mpor, √©s egyvalami az elsŇĎ pillanatban leesett. Ez a f√∂rmedv√©ny amint elszabadul, mindenhova odatapad, k√©t perc sem kell, √©s az √∂sszes ruh√°m, az eg√©sz lak√°s csillog, √©s csillogni is fog hetek m√ļlva is.

√Čvek √©s takar√≠t√°sok sz√°zai ut√°n is elŇĎ fognak ker√ľlni a kis f√©nyes iz√©k.

√Čs akkor m√©g viszonylag kis mennyis√©grŇĎl van sz√≥, nem egy lev√©lrŇĎl, amely tele van a "hobbidekor herpesz√©vel". R√°ad√°sul a bor√≠t√©kban egy √ľzenet is tal√°lhat√≥, ezt kih√ļzva m√©g tov√°bb rontja szerencs√©tlen k√©zbes√≠tett a helyzet√©t. Ebben az √ľzenetben Carpenter s√©rtegeti kicsit a c√≠mzettet, viszont azt soha nem √°rulja el, ki a felad√≥ ‚Äď ha a megrendelŇĎ nem k√∂p, ŇĎ sem fog. Ezt az oldal szŇĪkszavŇĪ, de ann√°l sz√≥rakoztat√≥bb GYIK-szekci√≥j√°b√≥l tudtam meg.

Az √∂tletet j√≥ sz√°nd√©k√ļ rokonok csill√°mporos √ľdv√∂zlŇĎlapjai inspir√°lt√°k. "Ut√°lom ezeket, √©s azt akartam, hogy az eg√©sz vil√°g √©rezze √°t a k√≠nomat" ‚Äď nyilatkozta az ausztr√°l sr√°c.

Advertisement

√Čn √°t√©rzem, Matthew.

via Guardian