A csillámpor mint a tökéletes bosszú eszköze

Illustration for article titled A csillámpor mint a tökéletes bosszú eszköze

Egy nap alatt kifogyott a 22 éves Matthew Carpenter csillámkészlete, miután felkapta az internet, és több ezer megrendelés érkezett az oldalára. Tíz dollárért egy csillámporral teli borítékot küld a vásárló által megadott címre. Ennyi.

Advertisement

Régebben volt szerencsém pár olyan buliban részt venni, ahol volt csillámpor, és egyvalami az első pillanatban leesett. Ez a förmedvény amint elszabadul, mindenhova odatapad, két perc sem kell, és az összes ruhám, az egész lakás csillog, és csillogni is fog hetek múlva is.

Évek és takarítások százai után is elő fognak kerülni a kis fényes izék.

És akkor még viszonylag kis mennyiségről van szó, nem egy levélről, amely tele van a "hobbidekor herpeszével". Ráadásul a borítékban egy üzenet is található, ezt kihúzva még tovább rontja szerencsétlen kézbesített a helyzetét. Ebben az üzenetben Carpenter sértegeti kicsit a címzettet, viszont azt soha nem árulja el, ki a feladó – ha a megrendelő nem köp, ő sem fog. Ezt az oldal szűkszavű, de annál szórakoztatóbb GYIK-szekciójából tudtam meg.

Advertisement

Az ötletet jó szándékú rokonok csillámporos üdvözlőlapjai inspirálták. "Utálom ezeket, és azt akartam, hogy az egész világ érezze át a kínomat" – nyilatkozta az ausztrál srác.

Én átérzem, Matthew.

via Guardian

Share This Story

Get our newsletter