A család- és házasságbarát Rétvári már nincs együtt a feleségével

A vagyonnyilatkozatában vette észre a 444, hogy a család- és házasságbarát kereszténydemokrata politikus valószínűleg különköltözött a feleségétől. Rétvári Bence képviselő-államtitkár pénteken is szerét ejtette, hogy a házasság fontosságáról beszéljen.

Illustration for article titled A család- és házasságbarát Rétvári már nincs együtt a feleségével
Advertisement

A család- és házasságbarát KDNP-s egy évvel korábbi vagyonnyilatkozatában még szerepelt Száva Edina közös háztartásban élő házastárs, az ideiben azonban már nem, egy tollvonás került a helyére. A 444 kereste a család-és házasságbarát Rétvárit, de péntek késő estig hiába.

Napközben annyi történt, hogy a család- és házasságbarát köszöntővel indító retvari.hu-t inaktiválták, az url a politikus Facebook-oldalára visz. Meg az is történt még, hogy a család- és házasságbarát Rétvári beszélt egyet a házasságról és az örökbefogadásról, különös tekintettel az egyneműekre, ekképp: "Bár a házasságkötés és a gyermekvállalás időpontja egyre inkább kitolódik, de hosszú távon egyértelműen a házasság a legnépszerűbb együttélési forma. Az alaptörvény védi a házasság intézményét, mint a férfi és a nő között létrejött közösséget. (…) A kormány a tudományos élet képviselőinek és a társadalom döntő többségének véleményét osztja, miszerint a gyermek számára az a legjobb, ha a lehetőségekhez mérten apa és anya mellett, családban nevelkedik. Ezért azt tartjuk jónak, ha az örökbefogadás intézménye az egynemű párok számára nem törvényben bevett mód." Jóindulatúan jegyzem meg, Rétvári Bencének egyelőre nincsenek gyermekei.

Advertisement

Minden egyéb részletért - nemcsak facsimilék és további család- és házasságbarát idézetek, hanem videók is vannak - kattintsatok ide.

Share This Story

Get our newsletter