This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Corvintető kis fáziskéséssel még belerúg egyet Teczár Szilárdba

Illustration for article titled A Corvintető kis fáziskéséssel még belerúg egyet Teczár Szilárdba

Tudjátok, ő az, aki felvetette, hogy talán nem kellene különböző nemű embereknek különböző értékű belépőt fizetni egy buliba. Na most jól megkapta megint!

Advertisement

Most szombaton lesz a Corvintetőn Tesco Disco-buli, de a lényeg nem ez, hanem ez a tréfás leírás a jegyáraknál:

Belépő éjfél után: lányoknak és Teczár Szilárdnak éjfél és 1 óra között ingyenes, utána 500 Ft, fiúknak (kivéve Teczár Szilárd) éjféltől 500 Ft.

Advertisement

Ha ha! Micsoda fricska! Hogy megmondják neki! Azt a mindenit!

Amikor egy kommentelő szóvá teszi, hogy talán nem kellene ezt erőltetni, rögtön színre lép a Tesco Disco hivatalos Facebook-profil és helyreteszi a hozzászólót:

Szerintem a feltűnési viszketegségből és okostojásoskodásból kavarunk vihart a pohár vízben méltatlan. Ez a gondolkodás mentén pl. akkor miért van nőnap vagy anyák napja? Vagy miért engedjük előre a nőket? Vagy pl. Szilárdéknál úgy néz ki a bevásárlás, hpgy a csaja és az anyja cipeli a szatyrokat, ő meg előttük vonul és közben cigizve telefonál? És lehetne sorolni.

Advertisement

Én nem akarom annyira itt zászlóra tűzni a magánéletem, de ha én elmegyek bevásárolni a csajommal, akkor mindketten visszük a szatyrokat.

Illustration for article titled A Corvintető kis fáziskéséssel még belerúg egyet Teczár Szilárdba
Advertisement

[vicberetton via Facebook]

Share This Story

Get our newsletter