Jelentkezett nálunk annak a férfinak az egyik áldozata, aki az M3 vonalán minden előzmény nélküól, erősen arcon vágott egy könyvet olvasó női utast. Olvasónkat a Margit-körúton támadta meg pár napja.

E. azért jelentkezett nálunk, mert meg szeretné találni Kern Barbarát, aki a Facebookon osztotta meg a sztoriját, aztán egy interjúban elmondta, hogy keresi a kattantnak tűnő fickó más áldozatait is. Kern elbeszélése szerint nyugodtan, ülve olvasott a metrón, amikor a fent látható fickó előzmény nélkül erősen megütötte.

Advertisement

A facebookos megosztás után a dilisnek tűnő férfi két áldozata is jelentkezett Molnárnál.

Olvasónk, E. a felszínen, Budán találkozott a fickóval. Az történt, ami legfeljebb a legrettegősebbek rémálmaiban szerepel: a zebránál a zöld lámpára várva az autók közé próbálta lökni az agresszor. Íme a történt az áldozat szavaival:

A múlt héten délután fél egykor sétáltam haza a Margit körúton, megálltam egy piros lámpánál. Várakozás közben láttam, hogy jön felém ez a férfi, én azt hittem, hogy először nem vett észre és azért akar nekem jönni. Előrébb léptem és egyszer csak éreztem egy nagy lökést oldalról. Szerencsém volt, hogy épp dugóban álltak az autók, mert simán kilökött volna az útra. Lökdösött, egy idős férfi a kocsijából elkezdett vele ordítani és dudálni, mire ő továbbsétált és úgy tett, mintha minden rendben lenne.

Megköszöntem a férfinek, hogy segített elzavarni ezt az elmebeteget. Igazából nagyon meglepett a dolog, megijedtem. Értetlenül álltam, egyből eszembe jutott, hogy ha sötétben találkozunk akkor nem úszom meg ennyivel. Sírva szaladtam hazafelé, és meséltem a páromnak, hogy mi történt. Szerencsém volt a metrós esethez képest. Remélem elkapják, mert szerintem bármire képes.

Advertisement

Kérem, aki tud egy linket Kern Barbarához, küldje el, hogy összehozhassuk a feleket.

Update 1.: Összehoztam őket.

Update 2.: Közben sikerült egy másik áldozattal is beszélnem, akit ugyanez az ember terrorizált a metróban, íme az ő története.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter