Az √ļjs√°g√≠r√°s meg a blogol√°s nagyon-nagyon ritk√°n j√°r azonnali, k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nnyel. √Čppen ez√©rt √∂r√ľl√∂k, hogy a Cink posztj√°nak hat√°s√°ra megj√∂tt az esze a NŇĎk Lapja Caf√© szerkesztŇĎinek. Cikket k√∂z√∂ltek ugyanis, amelyikben Soma egy t√∂bbsz√∂r√∂sen b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √≠t√©let, j√≥ p√°r embert meg√∂l√≥, tanait r√©szben a n√°ci √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekre alapoz√≥ bolondot ajn√°rozott mint olyan orvost, aki t√©nyleg gy√≥gy√≠tja a r√°kot. Az aprop√≥ Angelina Joie mellcsonk√≠t√°sa volt.

Dr Hamer √©let√©t h√°la istennek eddig nagyr√©szt a hat√≥s√°gok elŇĎli menek√ľl√©ssel t√∂lt√∂tte, de k√∂zben az√©rt volt ideje a hal√°lba seg√≠teni egy csom√≥ embert. Hamer l√©nyeg√©ben nem hisz a r√°kban, abban ann√°l ink√°bb, hogy a kemoter√°pia a zsid√≥ orvosok √∂sszeesk√ľv√©se a nemzsid√≥k kiirt√°s√°ra.

Az elŇĎbb levelet kaptam Kempf Zit√°t√≥l, az NLC szerkesztŇĎj√©tŇĎl, amiben az √°llt, hogy "k√∂sz√∂nj√ľk az √©szrev√©telt √©s a kieg√©sz√≠tŇĎ inform√°ci√≥kat. A kifog√°solhat√≥ r√©szt az al√°bbiak szerint m√≥dos√≠tottuk".

Megn√©ztem, √©s t√©nyleg √ļgy toldottak bele a cikkbe, amint az fent l√°that√≥. √Čn nem ilyesmire hajtok a posztjaimmal, de ha egy embert is siker√ľlt elt√°ntor√≠tani az √©letvesz√©lyes sarlat√°nt√≥l, ha egy r√°kos is elŇĎbb megy el ennek hat√°s√°ra az √©letmentŇĎ kezel√©sre, akkor m√°r beljebb vagyunk.