Illustration for article titled A Cink miatt belejavítottak Soma rákosok életét veszélyeztető nyilatkozatába

Az újságírás meg a blogolás nagyon-nagyon ritkán jár azonnali, kézzelfogható eredménnyel. Éppen ezért örülök, hogy a Cink posztjának hatására megjött az esze a Nők Lapja Café szerkesztőinek. Cikket közöltek ugyanis, amelyikben Soma egy többszörösen börtönbüntetésre ítélet, jó pár embert megöló, tanait részben a náci összeesküvés-elméletekre alapozó bolondot ajnározott mint olyan orvost, aki tényleg gyógyítja a rákot. Az apropó Angelina Joie mellcsonkítása volt.

Advertisement

Dr Hamer életét hála istennek eddig nagyrészt a hatóságok előli meneküléssel töltötte, de közben azért volt ideje a halálba segíteni egy csomó embert. Hamer lényegében nem hisz a rákban, abban annál inkább, hogy a kemoterápia a zsidó orvosok összeesküvése a nemzsidók kiirtására.

Advertisement

Az előbb levelet kaptam Kempf Zitától, az NLC szerkesztőjétől, amiben az állt, hogy "köszönjük az észrevételt és a kiegészítő információkat. A kifogásolható részt az alábbiak szerint módosítottuk".

Megnéztem, és tényleg úgy toldottak bele a cikkbe, amint az fent látható. Én nem ilyesmire hajtok a posztjaimmal, de ha egy embert is sikerült eltántorítani az életveszélyes sarlatántól, ha egy rákos is előbb megy el ennek hatására az életmentő kezelésre, akkor már beljebb vagyunk.

Share This Story

Get our newsletter