This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A Cink már tudja, ki nyeri az RTL Klub szakácsvetélkedőjét

A győztes nevét felírtam, borítékba rajtam és közjegyző helyett átadtam a szerkesztőség legmegbízhatóbb tagjának, dr. Orosz Péter orvosnak. A döntő adás előtt közvetlenül fogjuk csak felbontani, hogy kiderüljön, elképesztően jólértesültek vagyunk, vagy balfácán megvezetettek.

Advertisement

Na, ki lesz az első igazán mainstream hazai szakácsvetélkedő győztese?

Advertisement
  • Breuer András, a rokonszenves óriásfiú, aki a beteg szüleinek főzve gyakorol?
  • a szemét meregető Lendvai Lilla?
  • a dögös Dános Tamás?
  • Lukács Péter, a víg fejvadász?
  • Wossala Rozina, az affektáló, a Cink által lebuktatott álamatőr, aki valójában profi gasztronómus, és ismert konyhákban is dolgozott?
Advertisement

Vagy valaki más, esetleg olyan, akit még nem is láttunk?

Még a múlt héten kaptam az úgynevezett tuti infót arról, ki lesz a végső győztes. Az ilyen jellegű műsorokat ugyanis előre leforgatják – ezért sincs SMS-szavazgatós részük –, a titoktartási nyilatkozatok pedig a jelek szerint nem érnek annyira sokat.

Advertisement

El viszont minek rontanám el annak a szórakozását, aki Cinket is olvas és Konyhafőnököt is néz, sőt izgul is rajta? Ezért a végéig nem fogom elárulni a nevet, utalgatni sem fogok rá.

Amint a fenti videóban is látható, a Nevet felírtam egy A4-es papírra, borítékba tettem, leragasztottam, rárajzoltam egy másolhatatlan biztonsági elemet, aztán átadtam a környezetemben található legmegbízhatóbb embernek, aki titoktartási fogadalmat is tett már életében, vagyis dr. Orosz Péter orvosnak. Péter további biztonsági elemeket helyezett el a borítékon. A levelet ezek után eltette, és csak a Konyhafőnök utolsó adásának napján fogja behozni. Surrogó kamerák kereszttüzében bontom majd fel, hogy utána kiderüljön, jó volt-e az információnk.

Advertisement

Gondolom, kommentelővérű olvasóink máris a padból kiesve jelentkeznek, hogy de hát miért ugyanazt a borítékot nyitnánk ki, meg hogy nyilván tuti csalunk. A helyzet az, hogy ha annyira akarnánk, megtehetnénk. De minek? Nem fogunk trükközni, sose trükközünk, ráadásul ez egy játék.

Aminek azért nagy tétje van. Az, hogy a közönség jülértesültnek tart-e bennünket. A gyanakvást nyilvánvalóan azzal tudnánk a leghatásosabban eloszlatni, ha mellélőnénk, bebizonyítva, hogy szarok ugyan az infóink, de legalább talpig becsületesek vagyunk. Én azonban biztos vagyok abban, hogy az infónk tuti. Pár hét múlva minden kiderül!

Share This Story

Get our newsletter