Tegnap olyan sz√©p v√°laszokat kaptunk, amikor a rezsics√∂kkent√©srŇĎl k√©rdezt√ľnk benneteket, hogy ma ism√©t k√©rd√©ssel fordulunk hozz√°tok, a legjobbakb√≥l pedig term√©szetesen most is √∂ssze√°ll√≠tunk egy v√°laszposztot. A k√©rd√©s pedig: melyik a legjobb pi√°l√≥s j√°t√©k?

A vil√°grekord kocsm√°z√°sr√≥l ugyanis eszembe jutott, hogy ennek sz√©p hagyom√°nyai vannak idehaza. El√©g csak a g√∂d√∂llŇĎi GALAMB t√ļr√°t eml√≠teni (Gazd√°sz Arcok L√°tv√°nyos √Ātalakul√°sa, Mik√∂zben Ber√ļgnak), melynek l√©nyege, hogy az √Ėrs Vez√©r ter√©rŇĎl indul√≥ H√ČV minden meg√°ll√≥j√°ban le kell sz√°llni √©s legur√≠tani egy felest vagy poh√°r bort vagy kors√≥ s√∂rt, majd (elvileg) a k√∂vetkezŇĎ j√°rattal tov√°bb menni.

Advertisement

Persze vannak enn√©l szolidabb, otthon is v√©gezhetŇĎ iv√°szati j√°t√©kok, egyet-kettŇĎt biztos ti is kipr√≥b√°ltatok. Na de melyik a kedvencetek? Vagy a legdurv√°bb, amirŇĎl hallottatok? Esetleg meg√©ltetek (√©s nem meritek elmondani, ez√©rt √ļgy kommentelitek, hogy egy bar√°totok mes√©lte)? Senki se fogja vissza mag√°t!

/Fotó: Jim H. - flickr.com/


Cink a Facebookon: fb.com/cinkhungary, Zubreczki D√°vid a Twitteren: @boogiepapa