Illustration for article titled A Cink kérdez: melyik a legidegesítőbb, zenével induló honlap?

Amibe én botlottam most, az nem kifejezetten idegesítő (már amennyire egy automatikusan zenével induló honlap lehet nem idegesítő), viszont rendkívül furcsa.

Advertisement

A Hétvezér Udvar egy átlagos ingatlanprojekt a pörgő piac idejéből: gigantikus, unalmas és félbemaradt. A honlapja viszont nagyon is él. Ráadásul zenével indul (ami az intró átugrása után ráadásul elölről kezdődik).

Az ingatlanprojektek honlapján legtöbbször rémesen unalmas, andalító jazzimitáció szokott lenni a magától induló zene, itt viszont nagyon eredeti húzásként egy dobszóló (!) jön be. Nagyjából olyan hangulatban és minőségben, mintha egy dobos a próbateremben gyakorolna, mielőtt megjönnek a többiek.

Advertisement

Egy idő után az egész átúszik tudományos-pszichedelikus zenébe, amivel barlangászok és űrkutatók munkásságát bemutató dokumentumfilmeket festenek alá, majd újra jön a dobos stb.

Nem tudom, lehet, hogy egy ismert slágerről van szó, ami eddig valahogy elkerült engem, de nekem egy idő után kifejezetten tetszeni kezdett, annyira nem illik a honlap tartalmához.

Advertisement

Na meg eszembe jutott róla, hogy megkérdezlek benneteket: szerintetek melyik a legfurább vagy legidegesítőbb automatikus zenével induló honlap?

Share This Story

Get our newsletter