Amibe √©n botlottam most, az nem kifejezetten ideges√≠tŇĎ (m√°r amennyire egy automatikusan zen√©vel indul√≥ honlap lehet nem ideges√≠tŇĎ), viszont rendk√≠v√ľl furcsa.

A H√©tvez√©r Udvar egy √°tlagos ingatlanprojekt a p√∂rgŇĎ piac idej√©bŇĎl: gigantikus, unalmas √©s f√©lbemaradt. A honlapja viszont nagyon is √©l. R√°ad√°sul zen√©vel indul (ami az intr√≥ √°tugr√°sa ut√°n r√°ad√°sul el√∂lrŇĎl kezdŇĎdik).

Az ingatlanprojektek honlapj√°n legt√∂bbsz√∂r r√©mesen unalmas, andal√≠t√≥ jazzimit√°ci√≥ szokott lenni a mag√°t√≥l indul√≥ zene, itt viszont nagyon eredeti h√ļz√°sk√©nt egy dobsz√≥l√≥ (!) j√∂n be. Nagyj√°b√≥l olyan hangulatban √©s minŇĎs√©gben, mintha egy dobos a pr√≥bateremben gyakorolna, mielŇĎtt megj√∂nnek a t√∂bbiek.

Egy idŇĎ ut√°n az eg√©sz √°t√ļszik tudom√°nyos-pszichedelikus zen√©be, amivel barlang√°szok √©s ŇĪrkutat√≥k munk√°ss√°g√°t bemutat√≥ dokumentumfilmeket festenek al√°, majd √ļjra j√∂n a dobos stb.

Nem tudom, lehet, hogy egy ismert sl√°gerrŇĎl van sz√≥, ami eddig valahogy elker√ľlt engem, de nekem egy idŇĎ ut√°n kifejezetten tetszeni kezdett, annyira nem illik a honlap tartalm√°hoz.

Advertisement

Na meg eszembe jutott r√≥la, hogy megk√©rdezlek benneteket: szerintetek melyik a legfur√°bb vagy legideges√≠tŇĎbb automatikus zen√©vel indul√≥ honlap?