Kik mellett érdemes még kiållnunk?

Ma dĂ©lutĂĄn 16.00-tĂłl kezdƑdik a Budapest Pride FelvonulĂĄs, amirƑl percrƑl percre tudĂłsĂ­tunk is itt a Cinken. NyĂ­lt titok, hogy a legfƑbb (ha nem az egyetlen) cĂ©lom a mai dĂ©lutĂĄn folyamĂĄn a Cink molinĂł megszerzĂ©se; hogy hazavihessem Ă©s meztelenĂŒl magamra tekerhessem. EzutĂĄn valĂłszĂ­nƱleg megnĂ©zek majd valami filmet.

Addig is: nagyon kĂ­vĂĄncsiak vagyunk, hogy olvasĂłink kiknek szerveznĂ©nek felvonulĂĄst. Melyik az a csoport, amely ha kirekesztĂ©stƑl Ă©s elƑítĂ©letektƑl nem is szenved annyira, de mindenkĂ©ppen pĂĄrtfogolĂĄsra szorul?

Én mindenkĂ©ppen kiĂĄllnĂ©k a szĂ­ntĂ©vesztƑk mellett. SzĂ­ntĂ©vesztƑ az, aki mĂ©g egy ĂĄtlag fĂ©rfinĂ©l is kevesebb szĂ­nt tud megkĂŒlönböztetni. De a szĂ­ntĂ©vesztƑ nem szĂ­nvak! És a szĂ­ntĂ©vesztƑ a közlekedĂ©si lĂĄmpa szĂ­neit is meg tudja kĂŒlönböztetni, hisz a szĂ­ntĂ©vesztƑ nem teljesen hĂŒlye, hogy ne tudjon kĂŒlönbsĂ©get tenni egy vilĂĄgĂ­tĂł lĂĄmpa Ă©s egy nem vilĂĄgĂ­tĂł lĂĄmpa között. A fenĂ©be is! Igen, Ă©n is szĂ­ntĂ©vesztƑ vagyok. És akkor mi van?! BĂŒszke vagyok rĂĄ!

SzĂ­ntĂ©vesztƑk vagyunk! NekĂŒnk ez a rĂłzsa piros:

Advertisement

Vårjuk a jobbnål jobb felvonulåsötleteket!