Mi is csatlakoztunk a Nyitottak vagyunk nevű akcióhoz, de mivel a cégtől senki sem volt hajlandó molinót hurcolni, ha valaki cinkesekkel akar találkozni, keressen engem.

Klasszikus libertárius-liberális csapdahelyzetet eredményezett, hogy még tavaly, amikor a Cink és a Kinja csatlakozott az akcióhoz, készült nekünk egy cinkes molinó a Pride-ra. De azt persze egyik kolléga sem akarja hurcolni kilométereken át. Részben, mert kényelmetlen, de főleg azért, mert itt csupa olyan individualista dolgozik, akik még egy vállaltan jó ügy érdekében sem akarnak molinóval menetelni.

Advertisement

Én sem vagyok egy traszparenscipelős típus, de nekem legalább van mentségem, hogy fotóznom és jegyzetelnem kell közben. Úgyhogy bár ott leszünk, de felségjelzés nélkül.

A lényeg persze a részvétel, és aki mondjuk odaköszönne nekünk, az keressen engem. Vagy a Nyitottak Vagyunk-kamion közelében leszek, vagy a – talán a kisminkelt Horthy Miklós képe alatt vonuló – tumblr-esek közelében, vagy ki tudja, hol. A lényeg úgyis a bulizás, az is nagyszerű sztori lesz, ha nem találjuk meg egymást.

Share This Story

Get our newsletter