This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A Cink dalcsokorral köszönti a visszatérő Gyurcsány Ferencet

Köszönjük Gordon, köszönjük Attila! Ezt se hittük volna még egy fél éve sem, most nem is tudunk mást, mint dalolni. Ezekkel a számokkal köszöntjük a Leendő Sportminisztert.

Advertisement

Various Artists: Ha jő az Úr

Amikor egyszerre voltam ministráns, hittanos és kisközösséges, állandóan gitároztak, és danolászni kellett, ami, Jézus ide, Mária oda, halálosan kikészített. De ez volt a kedvenc dalom, amit valamiért már akkor is lelkesen károgtam a többiekkel, amióta pedig megtudtam a Hírt, megállás nélkül dúdolom magamban.

Blues Company - Kispirics visszatér (18+)

Ferenc visszatérése alapvetően azért nagyon vicces fordulat, plusz Gyurcsány imádja a furcsa szavakat, így nem volt kérdés, hogy ez a klasszikusan szupertrágár örömóda idevaló. Meghallgattam háromszor, és egyre jobban smakkolt a helyzetre, különösen a "Menjen a rézfaszú madár a kurva anyjába" sor.

Delinquent Habits: Here Come The Horns

Ha már Horn nem térhetett vissza, most erre bólogatunk Klág Dáviddal.

Dopeman: A strici visszatér

Most, hogy lényegében ő irányítja a baloldal kampányát, Ferenc hónapokon belül egyfajta Nyugati Partot fog varázsolni Magyarországból. Ezt ünnepeljük a Zeneakadémia kormányváltás utáni igazgatója, Dopeman klasszikusával.

Eurythmics: It's Alright (Baby's Coming Back)

Ha a kezdeti hisztérikus nevetés meg levegőbe csapkodás már lecsengett, de a letargikus rádöbbenés még nem sújtott a földre, ez lesz a te számod!

Jarvis Cocker: Baby`s coming back to me

Marha jó szám, de csak otthon játszd le, annyira intim. Azonnal hozza a Ferenc és Én-élményt! Ne legyél képmutató, most már előveheted az évek óta a szekrény alján rejtegetett plüssgyurcsányt!

És te mivel köszöntöd Ferencet? Pörögjenek a lemezek, csapjunk egy igazi sírva vigadós bulit!

Share This Story

Get our newsletter