Legal√°bbis a BBC szak√©rtŇĎi √©s riporterei szerint, akik tippel√©ssel vezetik fel a szombaton indul√≥ Premier League-et.

√Ėsszesen 27-en tippeltek, a t√∂bbs√©g a Chelsea-re voksolt, m√°sodik a City, √©s ketten gondolt√°k √ļgy, hogy Louis van Gaal r√∂gt√∂n az elsŇĎ √©v√©ben bajnoki c√≠met szerez a Uniteddal. M√©g t√∂bbet mond, hogy a n√©gy BL-helyre csak √∂t csapatot tartanak es√©lyesnek (a fentieken k√≠v√ľl az Arsenalt √©s a Liverpoolt), 27 emberbŇĎl nem volt teh√°t egy sem, aki kin√©zne a TottenhambŇĎl vagy az Evertonb√≥l egy negyedik helyet.

Mondjuk az is igaz, hogy a BBC a v√©b√© elŇĎtt is megk√©rdezte a szak√©rtŇĎit, √©s azok vagy az argentinokra, vagy pedig a brazilokra tippeltek, N√©metorsz√°gra egyik√ľk sem. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl √©rdekes l√°tni, mennyire le vannak osztva a lapok a Premier League-ben szerint√ľk is. De pont j√≥ lenne, ha r√°juk c√°foln√°nak a csapatok - √©n p√©ld√°ul √©veket adn√©k az √©letembŇĎl az√©rt, ha mondjuk a City csak hatodik lenne, √©s ez√©rt nem indulhatna j√∂vŇĎre a BL-ben.

Fotó: AP Photo/Alastair Grant